Tapasztaltabb anyukák időbeosztást hogyan csináljam?
19 hónapos kisfiam mellette bedolgozok a cégünkbe (csak számítógépes munka és itthonról)és csinálom a háztartást. Emellett igényli és figyelek arra is hogy délelőtt délután kint legyünk. 8:00 körül kel, 12:00 körül éhes utána 2-3 órát alszik. uzsonnázik. Este kb 19:00 körül van vacsora és kb 20:30 fürdetés, meseolvasás és alvás.kb 08:45-9:30 között megy el aludni.
Segítenétek abban, hogy mikor érdemes főzni? Úgy érzem ez a délelőtti főzés stresszes mert így alig marad időnk elmenni itthonról vagy játszani stb. A férjem kb 4-5 től tud hozzánk becsatlakozni.
Ti mikor főztök?
Mostanában gondolkoztam, hogy talán nem jól csinálom mert loholós, lehet délután este kéne?
próbálj meg több napra előre főzni, amit lehet, fagyassz le.
hétvégén (délután) is tudsz főzőcskézni, míg a férjed van a gyerekkel.
egyébként nem nagy tragédia, ha néha rendelitek az ebédet.
a több napra előre az jó ötlet és a délutáni főzés is megoldható. amig kisebb volt rendeltem sokat de már meg tudom oldani, csak jobban kell logisztikáznom. nálunk sokszor nincs szabadon a hétvége, mert bevállaljuk a munkát. Amikor alszik akkor sokszor a saját munkámmal kell kicsit foglalkoznom, mert felgyülemlik ha azt nem csinálom és muszáj a cégnek is menni. de ha felébred uzsonnázott lemegyünk, akkor mikor főzzek:-))??
megoldom így is de sokszor olyan necces..köszönöm az eddigi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!