Tapasztaltabb anyukák,6 hetes baba szokásával kapcsolatban kérném a véleményeteket?
Délelőttönként és délután már egész sokat van ébren a Manóm. Ilyenkor egy darabig pihenőszékezik, nézelődik, mutogatok neki ezt azt, néha már mosolyog is, mint a vadalma. Aztán ezeket egyszer csak elunja, nyöszörög picit, felveszem, akkor sem igazán változik. Viszont ha leteszem a kiságyába, akkor remekül elvan a következő etetésig alvás nélkül, néha elszenderedve, vagy csak nagy szemekkel nézelődik nyugodtan...
Ugye nem gond, ha ilyenkor hagyom a kiságyban, és nem erőltetem, hogy ölben legyen vagy velem...?
Hülyén hangzik a kérdés, tudom, de extrán tapasztalatlan vagyok. :)
Amíg jól elvan egyedül, addig hagyd csak. Nyilván sírni hagyással nem kell szoktatni, de ha ő ilyen kis szemlélődő típus, az neked is csak könnyebbség.
Nekem a kisfiam egész nap az ölben levést igényelte, azt hittem, minden baba ilyen, ehhez képest a kislányom egész délelőtt elnézeget a járókában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!