Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kengurút milyen méretű...

A kengurút milyen méretű szülők használhatják? Venni szeretnék, de nem tudom, hogy beér-e?

Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 11:06
 1/8 anonim ***** válasza:
A legtöbb kengurunak (vagy talán mindnek)állítani lehet a pántját, így nagyobb termetű nők-férfiak is fel tudják tenni. Valamelyik üzletben kérd meg az eladót, hogy hadd próbálj meg egyet, meg fogja engedni.
2010. máj. 9. 11:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen,biztos megengedi,de a netről szeretném rendelni.
2010. máj. 9. 11:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Én a helyedben bemennék egy bizományiba, ott felpróbálnék egyet. Ha látnád hogy beér, utána nyugodtan válogathatnál a neten.
2010. máj. 9. 11:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem lenne egy eladó új kengurum. Ha érdekel, nézd meg az expressz.hu-n: chicco you & me. Még nagyobb termetű apukákra is jó ez a model.
2010. máj. 9. 14:13
 5/8 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó válaszoló!

Nem találom:((

Linket esetleg?Vagy ár alapján?

2010. máj. 9. 14:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Az expressz.hu-n, a baba/gyerek kategória alatt,az ülés/hordozó/kenguru első oldalán találod meg, tegnap este 21:50-kor adtam fel.
2010. máj. 9. 14:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de olcsóbbat szeretnék venni.
2010. máj. 9. 14:56
 8/8 anonim ***** válasza:
én 160 cm/65 kg vagyok, és olyan a kengurunk, hogy ha mindent maximumra beveszek, akkor is kicsit lóg rajtam, egy lehelletnyit akkor is kényelmetlen. Egyébként szerintem mindegyiken akkora ráhagyás van, hogy akár egy „donna tonnára” is rámegy.
2010. máj. 9. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!