Érdemes 9 hónapos babának kengurut venni?
Figyelt kérdés
Jó ilyen korban abban sétálni vele?2011. szept. 3. 16:19
1/16 anonim válasza:
Hány kiló a babád? Én már nem vennék, mert nekem amikor már 7-8 kilós volt leszakadt a derekam vele.
2/16 anonim válasza:
Ismerősünk a 13 hónapos fiát hozta kenguruban... kérdés hogy milyen lehet 12 kilós gyereket abban cipelni
3/16 anonim válasza:
Szerintem nem érdemes. Nehéz lesz, és kényelmetlen...
4/16 A kérdező kommentje:
olyan 8kg körül van és rendes volt a tulaj mert odaadta kipróbálni hát tegnap végig sikogatta az utat annyira élvezte.Nem lesz káros ha ebben megyünk boltba sétálni stb.
2011. szept. 3. 16:30
5/16 anonim válasza:
Nem, de nekem a kendő bevált. Azzal a hátamra is köthettem, volt hogy elmentünk egész napra kirándulni, a végére a kicsi elfáradt és 4 évesen is tudtam hozni a hátamon.
6/16 A kérdező kommentje:
Köszi de nekem az a kendő valahogy nem szimpatikus.
2011. szept. 3. 16:32
7/16 A kérdező kommentje:
Ez egy nagyon komoly kenguru van benne mindenféle védő és az ára is elég húzós 20 ezer forint azért is érdekelne a véleményetek.
2011. szept. 3. 16:33
8/16 anonim válasza:
Szerintem ha veszel is, valami olcsóbb fajtát, esetleg használtan nézz körbe, mert egy -két hónapnál tovább nem hiszem hogy fogod tudni használni
9/16 anonim válasza:
Az én lányom is imádta a kengurut,ő is sikongatott benne.De újat,vagy drágát én már nem vennék,szerintem pár hónap és már nem fogod tudni cipelni.Ha érdekel nekünk van egy Pierre C. kengurunk,használt,de tökéletes állapotban ami eladó.
10/16 anonim válasza:
Ne vegyél olcsóbb fajtát, kell a gerinctámasz.
Nekem 6 hónapos a fiam, 7,8-8 kiló, és nem fájdul meg a hátam, amíg bevásárolunk, de sétálni nem viszem abban, nem aludna el.
Imád a boltban pakolászni, mindent megnézni, nagyon kell rá figyelni. :) Egyébként nagyon édes benne.
Nekünk is drágább fajta van, nem is vennék olcsóbbat. Azt te tudod, nektek megéri-e. Mi sokat megyünk kocsival bevásárolni, így nem kell a babakocsit is lecipelni, csak a kengurut visszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!