Miket érdemes figyelembe venni kenguru vásárlásakor? Melyik kengurut ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2010. jan. 14. 15:53
1/4 anonim válasza:
Én inkább a hordozókendőt ajánlanám.
2/4 anonim válasza:
Szerintem olyat amiben a babadat kifele is tudod forditani, igy nem csak teged, hanem a korulotte levo vilagot is nezegetheti. Nekunk chicco van es nagyon imadja, de csak akkor ha kifele forditjuk.
3/4 anonim válasza:
itt egy cikk arról, hogy miért nem jó kifelé hurcolni a babádat:
nekem egyébként nem kengurum, hanem egy ssc-m van (Babbinka ssc), ami olyan, mint egy mei tai, csak csatos, így nem kell bajlódni a kötözgetéssel.
keress rá nyugodtan, ez a lehető legjobb megoldás, a baba lába nem csak lóg, mint egy (amúgy szerintem sokkal kényelmetlenebb) kenguruban, hanem terpeszben ül akár elől, akár hátul. én mindenképp ezt javaslom, vagy egy sima mei tai-t, ha nem gáz neked a kötözgetés. sokkal egészségesebb, mint a kenguru!
Csatos hordozója egyébként még a liliputinak is van:
Üdv, 9,5 hónapos baba anyukája.
4/4 anonim válasza:
sztem ne vegyél kengurut, mert nem lesz kényelmes, próbáld meg a mei-tait vagy az ssc-t....és kifelé sztem se hordozz...(egy 10 hónapja hordozó anyuka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!