Porszívó vásárlásakor mire figyeljek? Esetleg ajánlanátok egy megbízható márkát (ami lehetőleg megfizethető)?
Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 21:14
1/5 anonim válasza:
szívóteljesítményre
alacsony teljesítményhez magas szívóteljesítmény legyen
nekünk 1600 W-os a porszívó, ehhez 350 W szívóteljesítmény van...a legtöbb kis és olcsó 5 ezres porszívó 2000 W-os és 200-230 W a szívóteljesítménye, ezek pl padlószőnyegre nem érnek semmit
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2010. jún. 21. 22:29
3/5 anonim válasza:
Emellett meg vagy műanyag portartályost vegyél, vagy vízszűrőset. Sokkal higiénikusabb, és egyszerűbb tisztítani.
4/5 anonim válasza:
nekem samsung tartályos van. 1600w, ha nem vigyázok, akkor a szőnyeget is felszívom vele :D nagyon adja!
igaz, 20 ropi volt, de nekem nagyon is megérte, mert szerintem nem lesz rá gondom egy ideig.
anyumnak is samsung van, már 10 éves, de semmi hibája.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi Nektek is!
2010. jún. 22. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!