Kengurut hogy veszitek fel?
Eléggé off, de azért leírom, remélem nem haragszol meg.
A kenguru nem egészséges a babának, főleg nem kifelé fordítva (ez igazából semmilyen babahordozó eszközben nem egészséges!).
Ugyanis a kenguru nem biztosít megfelelő alátámasztást. Viszont a hordozás jó dolog, de én ajánlanám inkább pl. a mei tai-t vagy a csatos hordozót, mert sokkal egészségesebb a babának a csípő- és gerincfejlődés szempontjából, és ezeknek a hordozóknak a súlyelosztása is sokkal jobb, így az anyukát sem terheli a hordozás nagyobb babánál sem.
Egyébként nekem is volt kengurum, de nagyon kényelmetlen volt (pedig BabyBjörn!), így nem használtuk sokat, de abba először beletettem a babát, és utána vettem fel.
Köszi a válaszokat.
Nem haragszom, ismerem ezeket az oldalakat. Egyébként nekem rugalmas kendőm van, azt használom, csak anyósom vett nekünk egy kengurut pár hete és néha megjelennék benne előtte, annyit szerintem nem árt a dolog a babának és még a békesség is megmarad.
2. vagyok. Persze, egy-egy alkalom nem árt, csak ne legyen rendszeres a dolog.
(Anyóssal meg legjobb a békesség. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!