Hogy tudom leszoktatni az órákon keresztül tartó
cicizésről?
Figyelt kérdés
Kb.fél óra alatt leszívja a kellő mennyiséget(mérem)majd utána követeli vigasztalhatatlan sírással a cicit! Játszócumiként használja,az igazi cumit nem fogadja el, több fajtát is kipróbáltam! Nem szívja, csak a szájában tartja!
6: de van gyerekem, ketto is még is meg tudtam oldani a kicsinel hogy annyit szopizzon amennyit szeretne, csak meg kell beszelni a naggyal ennyi az egesz, aki meg erre nem kepes ne vallaljon masodik gyereket szerintme, minek akkor masodik gyerek ha bőgés var ra 2 hetesen is már??? 2 perc siras egy dolog, ha azert sir mert pl még sz...od kell mielott tisztaba teszed, ilyen elofordul perrsze, de egy 2 hetest sirni hagyni ilyen szinten... egy alapveto szuksegletrol beszelunk
2017. febr. 22. 05:35
12/17 anonim válasza:
Teljesen termeszetes, amit a babad csinal.
2017. febr. 22. 06:55
13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rengeteg választ! Sokat segítettetek!
2017. febr. 22. 09:56
14/17 anonim válasza:
8# én nem cumiztam, az ujjamat sem szoptam és a tejfogaim nekem is szépek voltak, de a maradandó fogaim mind előreállnak. A gyerekek nagy része cumizik és cumizott, amelyik nem az az ujját szopta/szopja. Még se áll ki az emberek 90%-ának a foga, mert nem attól függ!
2017. febr. 22. 14:11
15/17 anonim válasza:
a cumik ma már nagyon jók, tényleg nem károsak a fogra. mindkét lányom cumizott/cumizik, de egyikre sem erőltettem rá ettől függetlenül 2 hetesen, egy két hetes babának nem a cumi a dolga (persze lehet örülni ha elfogadja) de semmi csodálkozni való nincs rajta, ha a hideg, műanyag cumi helyett inkább a meleg anya illathoz bújna. könyörgöm 2 hetes...nem 2 éves, de még csak nem is két hónapos...2 hetes.
2017. febr. 22. 14:33
16/17 anonim válasza:
Nyssa nagyon kemény vagy hogy privát irogatsz olyanoknak akikkel nem egyezik a véleményed, nyugodtan hagyd csak sírni a gyerekeid, ugye nem baj, ha nem mindenki teszi ugyanezt?
Csak hogy értsd mit okozhatsz ezzel: hárman vagyunk testvérek. édesanyám saját bevallása hogy a bátyánkat sokszor hagyta sírni, mert az volt akkor a trend, nagymamáktól azt hallgatta, hagyjad hadd sírjon attól nő a tüdeje. Nalam és a nővéremnél már a szívére hallgatott. Nem hagyta hogy sírjunk. A bátyám ma 36 éves, agglegény, rakás gyógyszeren él, szorongásos depressziós, körülbelül háromszor húztuk vissza az ablakból.
Ezek nagyon komoly dolgok, a legnagyobb jó indulattal mondom neked, és a kérdezőnek is, ne hagyjátok sírni a gyermeket mert nem tudhatjátok mit okozhat benne.
2017. febr. 22. 20:59
17/17 anonim válasza:
Én nagyon szívesen hagytam volna annyit a cicimen a babát, amennyit szeretett volna, de olyan szinten feláztatta a mellbimbóimat, hogy minden szopinál üvölteni tudtam volna a fájdalomtól. Azért hagytam mindig egy kis komfort cicit etetés után, majd hol cumit kapott, hogy a kisujjunkat. Az elalváshoz még most is a kisujjunkat szopizza, de néha a saját ujját is szokta. (2 hónapos) Egyébként néhány hét és tényleg letehetőbb lesz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!