Makacs hetekig tartó koszmóra van valami tippetek mivel tudnám eltávolítani?
Figyelt kérdés
A gyógyszertári fürdetőt és babé sampont próbáltuk.2016. dec. 28. 11:26
1/8 anonim válasza:
Nekem a finom, óvatos kapirgálás vált be. Ilyen kefe-fésű szettünk van, a fésűjével kiválóan le lehetett kaparászni a koszmót. Nem használtam külön szert, eleinte próbáltam olajat és fürdetőkrémet is, de nem jött le tőlük könnyebben.
2/8 anonim válasza:
Az okot lenne erdemes kezelni, ami koszmonal legtobbszor a tejfeherje (anyatejen keresztul, vagy direktbe). Ha anyatejes, erdemes lenne minden tejtermeket kiiktatni probakeppen legalabb 3-4 hetre (megnezni, csokken-e, de teljesen eltunni lehet, hogy csak honapok alatt fog), vagy ha tapszeres, akkor teljesen tejfeherjementesre valtani (nem eleg a sima HA-sra).
3/8 anonim válasza:
A leszarom tabletta.
Ne bántsd, ne kapargasd, mert rosszabb lesz.
Finoman mosd és idővel eltűnik.
Teljesen ártalmatlan, nem kell piszkálni.
4/8 anonim válasza:
Nekünk csak a CaoNatur koszmó elleni sampon vált be
5/8 anonim válasza:
Siman levagtam a hajat 1mmre
2 napig hajmosas eltunt azota sem volt picit erosebben toroltem.meg a fejet hajmosas utan
Es lany a gyerek de spec 2 honaposan senkit nem erdekel h kopasz
6/8 anonim válasza:
Etolaj vattapamacsra. Picit bekenni, felpuhul, es le is jon. Vedono es patikus tanacsolta. Nalunk ez bejott.
7/8 anonim válasza:
Fürdés előtt babaolajjal bekentem a kis fejét és puha babafésűvel fésülgettem. Utána hajmosás és közben is fésülgettem. Kétszer kellett megcsinálnom, el is múlt és azóta se jött elő.
8/8 anonim válasza:
Ha lepontoztok, akkor is igy kell. Amugy nalunk nem volt koszmo 2 eves koraig. Utana hiaba hasznalok koszmo elleni mereg draga sampont, kicsit vissza-visszajon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!