Masfel honapja tarto orrfolyas 11 hos babanal, mitol?
Az elejen orrdugulas volt aztan suru orrfolyas, majd beindult a foga. A foga kijott 2 hete, de az orrfolyas azota sem valtozik. Allandoan szivom neki, mire kiszivom ujra tele van, persze ahogy ordit kozben csak rosszabb lesz.
Nem sargas nem zoldes, sima tejfeher a valadek.
Masik foga nem jon meg.
Kozben hasmenese is lett, ami alig akar javulni.
Orvosnal voltunk, virusra gyanakszik, de se az orrfolyas se a hasmenes nem gyogyul.
Meddig fog tartani ez az orokos orrszivas?
Etelallergia?
Hat erre nem is gondoltam
Nem kap tehentejet tartalmazo eteleket, mert a hugom feherje erzekeny, ezert ovatos korultekintessel eddig nem vezettuk be a tejet se ugy nagyon a tejtermekeket.
Igazabol ami valtozas hogy a Milumil tapszer helyett kabe masfel honapja Dm tapszert kap.
A Dm tapszerbe rendes sovany tej van.
Lehetseges, hogy ez nem jo neki?
Amugy hol lehet ezt kivizsgalni?
A hasmenes allitolag virusos volt es mar elmult.
Az orrfolyas azota is van.
En irtam az elso valaszt, az en babamnal az volt, h a gyerekorvostol kaptunk a gasztrora beutalot. Ott dietat javasoltak, teljesen, szigoruan tejmentesen, tejszarmazek-mentesen kell ennunk (nekem is, mert szoptatom ot). Emellett nekunk szojat, tojast es kukoricat sem lehet enni. De ez egyeni, bar a tejallergiasok fele a szojat sem birja. Ilyen kicsiknel meg nem nagyon van megbizhato vizsgalat, csak a kiserletezes a dietaval :( Hetekig tart, mig kiurul az allergen, eleg idegtepo. De nalunk bevalt, szegenykemnek veres hasmenese volt a dieta elott, most meg mar minden ok. De a fuszerkeverekeket, felvagottakat, kekszeket is nezni kell, hogy mit veszunk, mert nagyon sok mindenben ott az allergén.
Nalatok nagyon egybeesik a tápivaltas meg a takonykor, lehet, hogy ez van. Ha igy is van, nincs baj, sokan kinovik szigoru dieta mellett!
Basszus hat benne lehet a pakliban 😕
Csak eppen nem tudom mit tegyek, mert imadja a tapszerr es azert a 3000 ftos milumilt ilyen idos korban nem nagyon tudom megfinandzirozni. Napi 3x is eszik 270 miliket.
Es szerinted csak orrfolyas lehet allergia tunete? Ugy ertem furcsa h nincs mas tunete . A hasmenes virusos volt
Szoval csak az orrfolyas van jelenleg.
1 eves kor utan nem hiszem, h felirnak mar.
De hnap leviszem a hazidokihoz kivancsi vayok mit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!