3 honapja nem csinál semmi ujat mozgásban ez normális?
Figyelt kérdés
11 hónapos lesz a fiam. 7 hósan felállt kapaszkodva azota nem csinál semmi ujat,csak pár lépést tesz meg butor mellett,de ha fogjuk a kezét,akkor nem akar lépegetni csak ugrál.
(mászásnál is igy volt,4 hónaposan négykézlábra állt és csak 7 hónaposan kezdett mászni.)
2016. okt. 11. 07:56
1/9 anonim válasza:
Időben van. 7 honaposan volt korai a mozgása.
2016. okt. 11. 07:58
2/9 anonim válasza:
Felállás után az én kisfiam se mutatott újat pár hónapig. 4 hónap volt talán.. utána elindult. Bőven időben van a kisfiad!
2016. okt. 11. 08:01
3/9 anonim válasza:
Már járni kellene neki. De lehet, hogy mostanában már későn érnek a gyerekek, ha a többiek szerint még időben van.
2016. okt. 11. 08:08
4/9 A kérdező kommentje:
én is ugy gondolom hogy időben van csak az hogy így ilyen sok időre megáll neki az a fura.
2016. okt. 11. 08:10
5/9 anonim válasza:
Igen normális. Az én fiam és 7 hónapot betöltötte egy pàr nappal és felàllt. Igaz, baromi büszke voltam, de tudtam, hogy korai.Akkor tanult meg mászni és ülni is elõtte egy-két nappal. Most 10 hónapos és ott tart, mint a te gyereked, bútorok mellett lépked, de nem lehet vezetgetni. Igazuk is van, mert olyan koràn felàlltak, nem volt idejük erõsödni elõtte, most tartanak ott, ahol kell. Szépen erōsödnek az izmail, tanuljàk az egyensúlyozást. :)
2016. okt. 11. 08:10
6/9 A kérdező kommentje:
Nagyfiam egészen más volt ezért furcsa ez nekem köszönöm.
2016. okt. 11. 08:16
7/9 anonim válasza:
Az en fiam 8 honappal a felallas utan indult el.
2016. okt. 11. 08:29
8/9 anonim válasza:
Az én egyik gyerekem 8 hónaposan állt fel, de csak 16 hónaposan indult el önállóan. Addig csak a bútorokba kapaszkodva ment és nem hagyta magát kézen fogva vezetni (ami nem baj, mert nem is ajánlott, viszont így csak négykézláb lehetett a játszótéren az őszi-téli locspocsban, illetve inkább maradt a kisház és a hinta). Két hónappal előbb ment kismotorral (kölcsönkérte itt-ott...), mint a saját lábán :)
Azért biztos fejlődik a gyereked, csak most más területeken. Lehet, hogy a beszédre, lehet, hogy a finommotorikára koncentrál éppen.
2016. okt. 11. 10:53
9/9 anonim válasza:
Az en fiam 9 honaposan állt fel es 16 honaposan indult el. Sokáig csak maszott, kapaszkodva lepegetett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!