Normális, hogy 8 hós babám állandóan mozgásban van?
Uezt csinálja a babám.A hiperaktivitás nem azonos a túl mozgékonysággal.Gondolom nem duci, és sok mindent csinál már (mozgást illetően).
Örülj neki, hogy nem egy lusta babód van!
Életre való:)
Ez kimaradt.Előző voltam.
Ha hozzánk vendégek jönnek, vagy elviszem valahova a babám, sokszor megkérdezik, hogy bírom.Egy percre sem áll le.A dokink csak mosolyog rajta.Ma is mondta, hogy óriási erő van benne, pedig vékonyka, 9 hónapos lány.
Imádom, hogy ennyit mozog.Csak az a gáz, hogy nagyon fárasztó.
Szerintem később érdemes lesz elhordani a babóinkat valamit sportolni, hogy kimozogják magukat.
ja hát igen.. arról ne is beszéljünk hogy mennyire fárasztó!
Este egy filmet nem bírok végignézni,olyan hulla vagyok.
Megkérdezhetem, hogy a Ti babátok hogyan tűri az autókázást?Az enyém nem akar megülni az autóülésben.Egyedül nem tudom elvinni kocsival sehova, mert folyamatosan fogni, szórakoztatni kell.Ha lehetne a kocsiban is menne, mászna, pakolna.
Ti mivel tudjátok lekötni gyerkőceiteket?
Az én kislányom kb. 3,5 hónapos kora óta sajtkukac, mióta hasra fordult és vissza is.
Most 6,5 hónapos, a szobájából simán kikúszik, hiába barikádozom el. És állandóan jár a lába, "biciklizik"... karban is.
A karom tropa a 8 kilós szupercsajtól:-) Ez van, inkább ilyenek legyenek, mint lusták, vagy ne adj' Isten, orvoshoz kelljen vinni tornáztatni.
Egyébként a bébihordozóból ő is kifeszíti magát, úgyhogy jelenleg egyedül nem tudok menni vele sehová, mert üvölt benne, ha nincs aki szórakoztassa hátul...:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!