Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, hogy 8 hós babám...

Normális, hogy 8 hós babám állandóan mozgásban van?

Figyelt kérdés
Egy percre sem áll le, vagy a keze, vagy a lába mindig mozog.Se ülve se fekve, sem evés közben, se játékkor.Talán ölben nyugton tud maradni.Normális ez.Amúgy mindig ilyen volt egészen picibaba korától ilyen mozgékony.Hiperaktív lenne?vagy ez csak a korának velejárója?
2010. jún. 21. 15:32
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
a ti babátok is ilyen.. hogy is nevezzem?..eleven?
2010. jún. 21. 15:34
 2/11 anonim ***** válasza:

Uezt csinálja a babám.A hiperaktivitás nem azonos a túl mozgékonysággal.Gondolom nem duci, és sok mindent csinál már (mozgást illetően).

Örülj neki, hogy nem egy lusta babód van!

2010. jún. 21. 15:37
 3/11 anonim ***** válasza:

Életre való:)

Ez kimaradt.Előző voltam.

2010. jún. 21. 15:37
 4/11 A kérdező kommentje:
igaz 9 kiló, de egyáltalán nem nevezném ducinak, inkább olyan kis csinos.Persze örülök hogy nem lust, de néha komolyan csak ülök és nézem , hogy normáli amit az én fiam csinál, le sem áll egész nap.
2010. jún. 21. 15:39
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha hozzánk vendégek jönnek, vagy elviszem valahova a babám, sokszor megkérdezik, hogy bírom.Egy percre sem áll le.A dokink csak mosolyog rajta.Ma is mondta, hogy óriási erő van benne, pedig vékonyka, 9 hónapos lány.

Imádom, hogy ennyit mozog.Csak az a gáz, hogy nagyon fárasztó.

Szerintem később érdemes lesz elhordani a babóinkat valamit sportolni, hogy kimozogják magukat.

2010. jún. 21. 15:46
 6/11 A kérdező kommentje:

ja hát igen.. arról ne is beszéljünk hogy mennyire fárasztó!

Este egy filmet nem bírok végignézni,olyan hulla vagyok.

2010. jún. 21. 15:49
 7/11 anonim ***** válasza:
Kisfiam mostanában még az etetőszékben sem marad nyugton, alig tudom megetetni a kanalas kajákkal. Ha a tízórai vagy az uzsonna valamilyen falatkákból áll (pl. kenyér valamivel), akkor szerencsém van, mert csak mennem kell utána a lakásban, és tudom neki adni a kaját apránként. De a főzelékekkel én is bajban vagyok. Mr. Perpetum Mobile az én kiscsávóm. Egy hét múlva lesz 9 hónapos, és azt hiszem, a java még csak most jön! :) Felköthetjük a tangát, az biztos.
2010. jún. 21. 20:19
 8/11 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem, hogy a Ti babátok hogyan tűri az autókázást?Az enyém nem akar megülni az autóülésben.Egyedül nem tudom elvinni kocsival sehova, mert folyamatosan fogni, szórakoztatni kell.Ha lehetne a kocsiban is menne, mászna, pakolna.

Ti mivel tudjátok lekötni gyerkőceiteket?

2010. jún. 21. 21:22
 9/11 anonim ***** válasza:
Az én fiam is detto ugyanezeket csinálja. 9,5 hós és minden nap többet mozog,pedig sem állt meg csak ha aludt:-) hát fárasztó nagyon. Fáj minden porcikám,hulla vagyok de majdcsak túl leszünk rajta. A kocsikázást elég jól tűri,de azrt nem mindig. Egyedül már én sem nagyon merek hosszabb távra indulni vele,mert ha rájön akkor mindent elkövet hátha kitud mászni az ülésből. Én vinni szoktam magammal azokat a játékait amiket szeret és ha kezdi unni a banánt akkor adok valamit a kezébe. Eddig még le lehetett ezekkel kötni,de hogy meddig.....
2010. jún. 21. 21:40
 10/11 anonim ***** válasza:

Az én kislányom kb. 3,5 hónapos kora óta sajtkukac, mióta hasra fordult és vissza is.

Most 6,5 hónapos, a szobájából simán kikúszik, hiába barikádozom el. És állandóan jár a lába, "biciklizik"... karban is.

A karom tropa a 8 kilós szupercsajtól:-) Ez van, inkább ilyenek legyenek, mint lusták, vagy ne adj' Isten, orvoshoz kelljen vinni tornáztatni.

Egyébként a bébihordozóból ő is kifeszíti magát, úgyhogy jelenleg egyedül nem tudok menni vele sehová, mert üvölt benne, ha nincs aki szórakoztassa hátul...:-))

2010. jún. 21. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!