Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, hogy 8 hós babám...

Normális, hogy 8 hós babám állandóan mozgásban van?

Figyelt kérdés
Egy percre sem áll le, vagy a keze, vagy a lába mindig mozog.Se ülve se fekve, sem evés közben, se játékkor.Talán ölben nyugton tud maradni.Normális ez.Amúgy mindig ilyen volt egészen picibaba korától ilyen mozgékony.Hiperaktív lenne?vagy ez csak a korának velejárója?
2010. jún. 21. 15:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Tegnap 20.19 vagyok. Épp tegnap jöttünk haza Mohácsról (Vecsésre, úgyhogy 230 km), két órás út volt. Na gondolhatjátok... úgy tudjuk megoldani az autókázást, hogy én hátraülök vele, és szórakoztatom, amíg apa vezet, illetve a kedvenc játékait a kezébe adom. Egyébként az óvodás dalok cd-t betesszük a kocsiba, ha nagyon ficeregne, attól azért megnyugszik (tegnap is be kellett vetni, apa meg már hülyét kapott a bújj-bújj zöld ág hallatán is :). Egyedül még nem mentem vele sehová, úgy, hogy én vezettem volna, de kaptam egy kis kocsit, úgyhogy hamarosan tesztelni fogjuk, persze csak rövid távon, hogy hogy bírja hátul egyedül.
2010. jún. 22. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!