Hogy tudom leszoktatni az órákon keresztül tartó cicizésről?
A cumit adod neki, ha kiköpi, akkor vusszateszed és nem engeded a cicivel cumizni.
Ha következetes vagy, rövid idö alatt átszokik. (A cumikat ne váltogasd, egy félét válassz ki, mert akkor tudja csak megszokni, ha mindig ugyanolyat kap)
Aki az első kettőt lepontozta, nyilván egész nap ráér, nincs másik gyerekük, akiket szintén el kell látni.
A kérdező aztán majd vécére is vigye magával a gyerekét? Semmi baja nem lesz ám egy kis sírástól.
egy 5-6 honaposnal en is azt mondanam ne adj neki cicit es legy kovetkezetes akkor is ha sir...
de egy 2 hetes babanal ez még nem megoldás. az ő figyelmét még nem lehet mással lekötni, a cumit sem biztos hogy elfogadja, mindkét lányom cumis de ennyi idosen egyik sem fogadta el...hagyd hogy rajtad lógjon amennyit csak lehet, nem hogy a tejtermelés, de a te szules utani regeneralodasod szempontjabol is nagyon fontos, még szukseged van a szoptatasra mert az segit osszehuzni teljesen a mehedet. ha van teso az mas kerdes, nalam is volt, vittem a babat oda ahol ő volt es ugy logott rajtam. ennyi ez is elmulik egyszer, faraszto az biztos, de ez az alapja az egesz szoptatasnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!