Csak én lennék ilyen kegyetlen?
Figyelt kérdés
Kislányom születése óta nagyon sokat bukik az első pár hétben hányt is.Most két hónapos és nagyon jó napirendet sikerült kialakítanunk.Reggel 6-kor kezdődik az evés és onnantól 3-3.5 óránként eszik.A lényeg az h van amikor ugy elalszik h kicsúsznánk az időből ekkor én felkeltem.többet között azert is mert félek ha nagyon kiéhezik akkor hányna.(volt már ilyen sajnos)ja és átalusszuk az éjszakát.ha fel is kell cumival simán visszaalszik.7-szer eszik egy nap és mindig ugyanannyi mennyiségeket.sztetek ez nagy baj h felkeltem.mert van aki olyan csúnyán nézett rám h miert és hiába magyaráztam az okát.van aki még esetleg felkelti a babáját?köszönöm a válaszokat..2010. máj. 5. 14:10
21/21 anonim válasza:
Én vagyok az a válaszoló, aki írta, hogy megszokhatja.
Azt értem (értjük) alatta, hogy ha a felnőtt ember elkezd pl éjjelente 2 óránként felkelni ébresztőre percre pontosan és eszik egy fél szelet kenyeret, akkor kb egy hét alatt megszokja a szervezete és magától fog felébredni arra, hogy éhes. Ez a gyerekeknél sem működik máshogy, és talán később probléma lenne, hogy még mindig x óránként kér enni, és nem lehet elhúzni az etetések közötti szünetet, csak kínkeservesen (van is nem egy ilyen kérdés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!