Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak én lennék ilyen kegyetlen?

Csak én lennék ilyen kegyetlen?

Figyelt kérdés
Kislányom születése óta nagyon sokat bukik az első pár hétben hányt is.Most két hónapos és nagyon jó napirendet sikerült kialakítanunk.Reggel 6-kor kezdődik az evés és onnantól 3-3.5 óránként eszik.A lényeg az h van amikor ugy elalszik h kicsúsznánk az időből ekkor én felkeltem.többet között azert is mert félek ha nagyon kiéhezik akkor hányna.(volt már ilyen sajnos)ja és átalusszuk az éjszakát.ha fel is kell cumival simán visszaalszik.7-szer eszik egy nap és mindig ugyanannyi mennyiségeket.sztetek ez nagy baj h felkeltem.mert van aki olyan csúnyán nézett rám h miert és hiába magyaráztam az okát.van aki még esetleg felkelti a babáját?köszönöm a válaszokat..
2010. máj. 5. 14:10
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Én vagyok az a válaszoló, aki írta, hogy megszokhatja.

Azt értem (értjük) alatta, hogy ha a felnőtt ember elkezd pl éjjelente 2 óránként felkelni ébresztőre percre pontosan és eszik egy fél szelet kenyeret, akkor kb egy hét alatt megszokja a szervezete és magától fog felébredni arra, hogy éhes. Ez a gyerekeknél sem működik máshogy, és talán később probléma lenne, hogy még mindig x óránként kér enni, és nem lehet elhúzni az etetések közötti szünetet, csak kínkeservesen (van is nem egy ilyen kérdés).

2010. máj. 6. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!