Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak én lennék ilyen kegyetlen?

Csak én lennék ilyen kegyetlen?

Figyelt kérdés
Kislányom születése óta nagyon sokat bukik az első pár hétben hányt is.Most két hónapos és nagyon jó napirendet sikerült kialakítanunk.Reggel 6-kor kezdődik az evés és onnantól 3-3.5 óránként eszik.A lényeg az h van amikor ugy elalszik h kicsúsznánk az időből ekkor én felkeltem.többet között azert is mert félek ha nagyon kiéhezik akkor hányna.(volt már ilyen sajnos)ja és átalusszuk az éjszakát.ha fel is kell cumival simán visszaalszik.7-szer eszik egy nap és mindig ugyanannyi mennyiségeket.sztetek ez nagy baj h felkeltem.mert van aki olyan csúnyán nézett rám h miert és hiába magyaráztam az okát.van aki még esetleg felkelti a babáját?köszönöm a válaszokat..
2010. máj. 5. 14:10
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
ja és nem eszik sokat 120 ml-et szokott enni.
2010. máj. 5. 14:41
 12/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem, kár idegesítened magad, és konfrontálódni. Nem valószínű, h egy ilyen kérdésben az anyukák közös nevezőre tudnának valaha jutni. Azzal értek egyet, aki azt mondja, tedd azt, amit a babád érdekében jónak látsz. Az alvási idő egyébként valószínűleg csökkenni fog és többet lesz ébren, tehát nem kell a keltegetés miatt aggódnod.

Jó babázást!

2010. máj. 5. 14:45
 13/21 anonim ***** válasza:
én is költöm a babámat, ha kifut az időből, pedig már 3,5 hónapos. Rám is furcsa szemekkel néztek, de nem foglalkozok velük. Senkinek nem joga beleszólni, hogyan etesd vagy hogyan neveld a gyermekedet. Az enyém is bukik, de én inkább azért keltem, hogy kijöjjön a napi 6 étkezés. Nagyon nehezen indult a testsúlygyarapodása.
2010. máj. 5. 14:49
 14/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én babóm nem bukós, de én bizony felkelltettem ha eljött az evés idő..én nem voltam híve az igény szerinti szopinak...és láss csodát, megtanulta h mi a különbség nappal és este között és 3 hetes kora óta átalussza az éjszakát. Ja, engem is sokan megszóltak..de én lesz...om, az én gyerekem alszik éjjel az övék nem...mindenki ugy csinálja ahogy neki jó...én szeretek aludni éjjel, és feltöltödni...és szeretem h kiszámíthatóak a nappalaink is...tudom,h mikor alszik és mennyit...és igy tudok tervezni! Szóval, te vagy a babáddal...nem más!Te felelősséged, csinálj mindent ugy ahogy jónak látod..!!Nekem is sok időmbe került megszokni, h vannak olyan "szuperanyuk" akik mindenbe beleszólnak..és minden rossz amit ők nem csinálnak/tak!! Ebbe bele kell törödni...fel a fejjel! :) 10 hós kisfiú anyuja

2010. máj. 5. 15:18
 15/21 A kérdező kommentje:
kedves utolsó.és nem volt semmi következménye h felkeltetted?nem szokta meg stb?
2010. máj. 5. 15:30
 16/21 anonim ***** válasza:

14.49-es vagyok

teljes mértékben egyetértek a 15.18-al. Mit értesz azon, hogy megszokta, ha költik? amúgy az enyém is átalussza az éjszakát már egy ideje

2010. máj. 5. 16:52
 17/21 A kérdező kommentje:
magam sem tudom h mit értek alatta.egyik válaszoló mondta és vhogy felkeltette az érdeklődésem.
2010. máj. 5. 19:43
 18/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én lányom is tápszeres és mindig bukik vissza, még órákkal később is. Neki is felírták az A.R tápszert, de nem tudta ki szívni a cumisüvegből, mert a lyuknál besűrűsödött. Nektek nem? Hogyan adod neki?

2010. máj. 5. 20:10
 19/21 anonim ***** válasza:

14.37 vagyok

Nekünk is AR tápszer van, Milupa Milumil AR.

Nagyon alaposan összerázom, hogy ne legyen csomós. Az üveg Aventes, de csak a DM-es cumi jött be. Azon nem ömlik, de ki tudja szívni rendesen. Az Aventes cumik nem voltak jók.

Van még egy mód a készítésnek.

A víz felét bele a cumisüvegbe, bele az egész tápszer és jól összerázni. Ezután kanállal kevered hozzá a maradék fél adag vizet. Így nem lesz habos sem, és csomós sem.

2010. máj. 5. 23:23
 20/21 A kérdező kommentje:
én ugy szoktam h az üvegbe a tápi érá a meleg víz.nem csomosodik össze.igaz habosnak habos.jaa és ma a MAM cumit használjuk amin kettö csíkocska van.nekünk bevállt.az aventes pedig nem mert az elzárodott neki abból a tejcsit kapja.
2010. máj. 6. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!