Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináltok ha a gyermeketek...

Mit csináltok ha a gyermeketekre a boltban jön rá a hisztiroham?

Figyelt kérdés
Kislányom 20 hós és nem tudok vele elmenni úgy vásárolni, hogy egy idő után ne kezdjen el visítani, mert ki akar szállni a bevásárlókocsiból. Eddig ügyesen megült benne, de most kész idegbaj a vásárlás. Ha kiveszem a kocsiból nem tudok futni utánna is meg a kocsit is tolni.
2010. máj. 4. 14:47
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
Egy darabig akkor vásárolj amikor férj, nagyi vagy akárki otthon van és vigyáz a kicsire
2010. máj. 4. 14:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Ez volt nálunk is fiam 22 hónapos korától kb 2 hónapon keresztül. Én is próbáltam úgy intézni a vásárlást, hogy addig apa volt vele. (szerencsére sokáig nyitva vannak a boltok :-) ) Ha netán úgy alakult vinnem kellet, hát az nem volt egyszerű. Mivel semmit nem tudtam vele kezdeni, ült a kocsiban és visított én meg nyugodtan vásároltam, beszéltem hozzá és nem érdekelt, hogy minket néznek. Elég fárasztó időszak volt, de szerencsére kínőtte. Addig kitartás. Próbáld addig másra bízni, vagy ne törődj a viselkedésével. Szeintem nagyon sok kisgyereknek vannak ilyen időszakai. :)
2010. máj. 4. 15:05
 3/4 anonim ***** válasza:
általában én se egyedül megyek, ha mégis akkor próbálom lefoglalni, pogi, zsemle, amit szeret v valami kis apróság(pl egy egyszerű kefével teljesen jól elvan)..persze vannak nehéz pillanatok..a másik oldal, meg h az ember hogy bírja?....nehezen.....én egyszerűen csak mosolygok, h kis hisztis, persze mindenki minket néz már, de akinek volt már gyereke az tudja, akinek meg nem az meg ne ítélkezzen.....csak lazán, ha látja rajtad, h nyugodt maradsz és nagyjából uralod a helyzetet gyorsabban túl lesz rajta...
2010. máj. 4. 16:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Hagyd bent a kosarad megpakolva, menj ki a bolt elé a kicsiddel és magyarázd el neki szépen, hogy hogyan viselkedjen! aztán menjetek vissza. ha kell akár többször! egyszer meg fogja érteni, h a boltban nem rosszalkodunk!!!!
2010. máj. 4. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!