Mennyi idős koráig adtatok bodyt a gyermeketekre? Az is érdekel ha a meleg miatt nem adtatok már rá tovább, és az is amikor már elhagytátok a bodyt és csak pólót meg kisgatyát adtatok rá!
20 hónapos a kisfiam. Mostanában pólót és rövidgatyót adok rá napközben, éjszakára kap rövid ujjú bodyt + béleletlen, vékony hálózsákot - sajna hálózsákmániás, csak abban tud jót aludni.
Adnék rá igazából többször is bodyt, de ami van, az mind fehér, ő meg egyre jobban bepiszkolja a ruháit kint-bent egyaránt (egyedül iszik-eszik, ez is ront a helyzeten). Így inkább vettem olyan pólókat, amik bátran koszolhatók. :)
Addig hordtunk bodyt míg szobatiszta nem lett a lányom. Én utáltam ha kivan a dereka. Ekkor 2 éves volt.
Nyáron pamut napozót (rövidujjú rövid száras body)adtam rá.
Köszi a válaszokat!
14 hónapos lassan a fiam, én eddig mindig adtam rá bodyt, valamelyik nap csak napozó volt rajta, ami ugye kicsit lazább, és azt vettem észre, hogy így ugyanolyan peluscsere szám mellett könnyebben kifolyik a pisi. Gondolom azért, mert már totyogós a fiam, sokszor huppan a popójára és a body jobban tartja tottyanásnál a pelust, és nem szakad ki olyan könnyen. Vagy ne fizikázzak ennyit?:)))
Csak most lesz a keresztelője, egy kisinget és egy nacit adnék csak rá body nélkül... ezért kérdeztem, mert problémás a sűrűbb peluscsere, de body nélkül meg esetleg még nacit is cserélni...
Tavaly nyáron 1 évesen többször volt rajta csak póló és gatyó, éjjelre póló + pelus, ha nagyon meleg volt.
Idén 2 évesen már nagyon ritkán használunk bodyt, épp szobatisztaságra szoktatom, így napközben zavaró lenne. Éjjelre még kap, ha hűvös van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!