Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős koráig adtatok...

Mennyi idős koráig adtatok bodyt a gyermeketekre? Az is érdekel ha a meleg miatt nem adtatok már rá tovább, és az is amikor már elhagytátok a bodyt és csak pólót meg kisgatyát adtatok rá!

Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 13:35
 1/8 anonim ***** válasza:

20 hónapos a kisfiam. Mostanában pólót és rövidgatyót adok rá napközben, éjszakára kap rövid ujjú bodyt + béleletlen, vékony hálózsákot - sajna hálózsákmániás, csak abban tud jót aludni.

Adnék rá igazából többször is bodyt, de ami van, az mind fehér, ő meg egyre jobban bepiszkolja a ruháit kint-bent egyaránt (egyedül iszik-eszik, ez is ront a helyzeten). Így inkább vettem olyan pólókat, amik bátran koszolhatók. :)

2011. jún. 8. 13:37
 2/8 anonim ***** válasza:
13 hónapos a kisfiam, mi csak éjszakára használunk bodyt. Szerintem ebben a melegben neki is jobb ha picit szellősebb a ruha rajta!Viszont 3 éves unokaöcsémen elég gyakran van body. Most kezdték el leszoktatni a pelusról, így kb. 2 hete póló + rövidgatyó van rajta!
2011. jún. 8. 13:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Addig hordtunk bodyt míg szobatiszta nem lett a lányom. Én utáltam ha kivan a dereka. Ekkor 2 éves volt.

Nyáron pamut napozót (rövidujjú rövid száras body)adtam rá.

2011. jún. 8. 13:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Két éves korában lett szobatiszta, amíg pelust hordott addig adtam rá, az olyan jól feltartotta a pelust. Addig a játszótérre is úgy mentünk, hogy rövid ujjú body meg kisgatyó.
2011. jún. 8. 13:52
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

14 hónapos lassan a fiam, én eddig mindig adtam rá bodyt, valamelyik nap csak napozó volt rajta, ami ugye kicsit lazább, és azt vettem észre, hogy így ugyanolyan peluscsere szám mellett könnyebben kifolyik a pisi. Gondolom azért, mert már totyogós a fiam, sokszor huppan a popójára és a body jobban tartja tottyanásnál a pelust, és nem szakad ki olyan könnyen. Vagy ne fizikázzak ennyit?:)))

Csak most lesz a keresztelője, egy kisinget és egy nacit adnék csak rá body nélkül... ezért kérdeztem, mert problémás a sűrűbb peluscsere, de body nélkül meg esetleg még nacit is cserélni...

2011. jún. 8. 13:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly nyáron 1 évesen többször volt rajta csak póló és gatyó, éjjelre póló + pelus, ha nagyon meleg volt.

Idén 2 évesen már nagyon ritkán használunk bodyt, épp szobatisztaságra szoktatom, így napközben zavaró lenne. Éjjelre még kap, ha hűvös van.

2011. jún. 8. 13:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
28 hónapos a kisfiam. Még pelusos, bölcsis, oda bodyban viszem és rövid gatyóba. Itthon pólóba van és pelusba. Illetve ha megyünk valahova akkor rövid gatyó és póló. Amíg nem lesz szobatiszta addig bodyzunk is. Ja és éjjel bodyban alszik.
2011. jún. 8. 14:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Jobban tartja a pelust, az biztos. Én tavaly nyáron vettem az aldiban olyan kisgatyókat, ami megtartotta a pelust, így csak ujjatlan volt rajta felül, mert az sokkal jobban szellőzik. Persze azóta kinőtte őket, pedig praktikus volt... Most 20 hónapos, és ugyanez a bajom, mint amit az első ír: általában halvány színűek a bodyk, és tiszta folt már 10 perc után... De a játszóterezéses, csúszdázásos manőverhez nekem stabilabbnak tűnik, mint a rövidnaci + póló.
2011. jún. 8. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!