Miért nem adtok már body-t a még pelusos gyermeketekre? Hogy marad akkor a pelus rendesen a helyén? Mennyi idős koráig adtatok rá body-t?
Mi is használunk még bodyt, 17 hónapos. Mi is nyáron próbálkozunk bilire/WC-re szoktatással.
Tavaly nyáron sokszor adtam rá csak egy pólót, de akkor bugyis pelust használtunk, azt nem tudta széttépőzárazni, ahhoz nem kellett body.
A bodynak semmi köze ahhoz, hogy a pelus a helyén maradjon. Ezt meg honnan veszed? A kislányom tavaly egész nyáron kis rucikat hordott, és lám, nem jött le róla a pelus....
Amúgy elmúlt két éves, még pelusos, és van rajta body. tavasztól nem fog hordani, lezdődik a bili-projekt.
22 hónapos a kislányom. Bodyt adok rá minden nap. Sok 86-os jó neki még, de már 92-est vettem neki. Egész tavasszal ráadom majd a bodyt. Őszre vettem a Scamp-tól egy db 98-ast is, mert nagyon tetszett a mintája.
Nyáron indulunk neki a szobatisztaságnak. Addig mindenképp bodyt hord.
20 hónapos fiam van.. bodyt hord. Mi is nyáron állunk rá a szobatisztaság kérdésére, akkor kevesebb bodí lesz rajta.
Nálam igenis a helyén tartja a pelust, meg a gyerek se tud hozzányúlni. Ha csak póló és gatya van rajta simán benyúl és letépőzárazza a pelust. A body még a derekát is védi, így egy ideig mindenképp marad!
Nekem 21 hónapos a fiam.Nyáron elkezdjük a szobatisztaságot és akkor nem fogok bodyt adni rá.Szeptembertől megy bölcsibe és én is vettem pár 98-as bodyt a biztonság kedvéért.
Alapvetően nekünk teljesen mindegy,hogy pólóba vagy bodyba van itthon nem csúszik le a pelus és nem is piszkálja.
Tavaly nyáron 13-14-15 hónapos volt és akkor csak bugyipelust tudtam ráadni mivel egy szál trikó volt rajta és rendszeresen leszedte magáról a tépőzáras pelust.
Így,hogy van rajta nadrág nem piszkálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!