Nagy baj ha 15 hós fiam nem tud evőeszközel még enni rendesen, de nekem nem engedi. Hogy etessem és csak kézzel hajlandó enni?
Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 12:51
1/3 anonim válasza:
Két kanál a babának egy nálad. Nálunk így működik. Plusz kap egy kis tálkát egy kis darabos kajával, pl főtt répa darab, azzal elszórakozik én meg lapátolom az én kezemben levő tálkából a kaját a szájába. De még így is atomrobbanás kaja után a konyha.
2/3 anonim válasza:
Szia!21 hónapos a kislányom de most kezd el "szebben" enni!Mivel nem hagyta nem etettem hanem evett kézzel!De mindig vele ettem így látta hogyan is kell enni rendesen!Most már a leves főzelék megy kanállal ami nagyon darabos krumpli hússal az még elcsábítja hogy kézzel egye! :) De szerintem lassan ezt is elhagyja!Kitartás! :)
3/3 A kérdező kommentje:
köszi
2011. okt. 13. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!