Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, apukák rányitnátok 1...

Anyukák, apukák rányitnátok 1 éves gyermeketekre éjszaka az ablakot? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Kisfiamnak 38 fokos láza van,egy pelenka és egy rövidújjú body van rajta semmi más,még be sincs takarva, és így akarja az apja rányitni a gyerekre az ablakot.Abban igazat adok neki,hogy kell a levegő a szobába de ha zárva van az ablak akkoris 25 fok van és szinte teljesen csupasz a gyerek.
2010. jún. 18. 03:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ez elég fura kérdés. A levegő tényleg kell, nem tél van. Ha hűvösnek találod a levegőt, adj rá egy vékony nadrágot és egy vékony hosszú ujjú felsőt. A friss levegő csak jót tesz. A 38 fok meg nem olyan súlyos. Nekem is van két kisfiam, szerintem te túlságosan félted. :(
2010. jún. 18. 05:25
 2/13 anonim ***** válasza:
Adj rá vékony hálózsákot. Attól még, hogy lázas, nem válik kárára a friss levegő. A négyhónapos kislányom is nyitott ablaknál alszik.
2010. jún. 18. 06:22
 3/13 anonim ***** válasza:

3 hónapos kisfiam is nyitott ablakná alszik, pedig mot már messze nincs kűnikula, éjjel 18 fok van a szobában. Felöltöztetem, hogy ne fázzon, de a friss levegő az kell.

A végbélben mért 38 fok csak 37,5, az még nem láz.

2010. jún. 18. 07:07
 4/13 A kérdező kommentje:

Már levonva 38 fok a láza.

És pont ez a gondom,hogy az apja úgy akarja,hogy ne adjak rá semmit és be se takarjuk,csak egy szál rövidújjú body és kész.Én is ezt mondtam neki,hogy adok rá egy vékony pizsinadrágot és akkor kinyithatja az ablakot de neki így már nem jó mindenképp azt akarja hogy szinte csupaszon legyen a gyerek.

2010. jún. 18. 07:35
 5/13 anonim ***** válasza:
Nálunk egész éjjel nyitva van az ablak a gyereknél,egy rövid body van rajta, és egy pelus, vagy egy vékonyka takaró - amit persze mindig lerugdos magáról.
2010. jún. 18. 08:49
 6/13 anonim ***** válasza:
ja és 9 hónapos...
2010. jún. 18. 08:49
 7/13 anonim ***** válasza:
Én lehet, hogy kivinném, amíg szellőztetek.
2010. jún. 18. 08:53
 8/13 anonim ***** válasza:
13 hónapos a lányom, 1 body és 1 pelus van rajt éjjel, mert a takarót lerugdossa, és nyitva az ablak. nincs tőle semmi baja. kell a friss levegő az alváshoz, ha lázas meg méginkább kell szellőztetni.
2010. jún. 18. 10:11
 9/13 anonim ***** válasza:

Attól is függ hol az ablak. Ha közvetlen a kiságya mellett, akkor én kivinném őt amíg szellőztetünk, ha a szoba tulsó sarkában akkor bukóra kinyitnám akár állandóra is.

Viszont szerintem a legjobb szellőztetési mód, ha 10 perces kereszthuzatot csinálsz, de akkor ne legyen ott a babád. Egészséges embernek sem jó a huzat.

Másrészről mi nyáron is legalább egy textil pelust teszünk a baba hasára.

2010. jún. 18. 11:14
 10/13 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Egy lázas gyereket szerintem minden esetben be kell takarni.

Hogy tudjon izzadni illetve lázas állapotban az ember sokkal inkább fázik.

2010. jún. 18. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!