Mit adtok 19-20 fokba éjszaka a 14-24 hós gyermeketekre?
Nagyon hideg van a kisfiam szobájába.Pár napja minden reggel jég hideg a keze lába szegénykémnek.
Egy rövidujjú body egy rövidujjú póló egy pizsinaci és egy zokni szokott lenni rajta meg betakarom polár takaróval de azt rendszeresen leforogja magáról.
Pisilni is sokkal többet pisil éjszaka mint mikor melegebb volt.Nem is bírja a pisit jelenleg egyik pelusunk sem ami itthon van.
1 éves lányomon rövid ujjú body, hosszú ujjú pizsama, zokni van, s jó meleg takaróval takarom be. Az éjszaka gyötrelem, mert jön a foga, viszont nem fázik, mindig jó meleg a keze-arca.
19 fokban nem hogy kevés a rövid ujjú póló, de én simán adnék hosszú ujjú badyt, s arra még a pizsit.
Mi inkább befűtünk már éjszakára, 23 fok volt éjjel.
1. vagyok. Mivel egyikünk se bírja a meleget, télen sincs 21 foknál melegebb nappal... éjjelre meg hagyjuk 18-19 fokra hűlni a lakást. A gyerekek se szeretik, ha meleg van, nem is tudnak aludni... így szokták meg, ha melegebb van izzadnak... 4 gyerekes
Egyébként ha tudod, hogy fázik, miért nem adsz rá hosszú ujjas pizsamát vagy pólót, esetleg vastagabb pizsamát? A takarót nem fogja leforogni, lerúgni magáról, ha begyűröd kétoldalt a matrac alá (ha van). Ha nem megoldható, adj rá hálózsákot :)
Köszi a válaszokat.
A hálózsákot sajnos nem viseli el magán.
Nem fázós gyerek egyáltalán...sőt tiszta apja.Én majd megfagyok már 22fogban is itthon.
Az a baj,hogy nem tudom,hogy fázik-e egyáltalán a fiam.Végigalussza az éjszakát.Ma este is csak egyszer sírt fel 5 kor de akkoris rögtön visszaludt be se kellett menni hozzá.A tarkója meg az arca ma reggel is meleg volt.Csak a karja és a lába volt hideg.
Most kipróbálom majd este,hogy adok rá hosszujjú bodyt meg vastagabb pólót meg melegítő nadrágot.
Távhős lakásban lakunk.Hősugárzónak nincsen.
Az én fiam is nagyon izzadós.A nagy meleget egyáltalán nem bírja.Tegnap is napközben többször lefeküdt a parkettára és látszott rajta,hogy élvezi a hideget, pedig csak egy vékony hosszú nadrág és egy rövid body volt rajta.
Nálunk ennyi van, 15 hónapos a lányom.
A rövidujjú cucc szerintem kevés.
Ezt adom rá:
Hosszúujjú body
vállas, ujjatlan rugi vagy nadrág
vékony zokni (nem mindig)
vastag hálózsák
Hajnalban még betakarom, mert akkor érzem rajta, hogy elférne még.
Tipp: ha a zsákot nem szereti, próbáld meg így: tekerd le a zsákot az ágyra úgy, hogy bele tudjon önmaga állni (lépni). Én közben össze-ölelgetem, közben felpatentolom a vállát rá, zippzár felhúz és jóccakát. Így elfogadta a zsákot, másképp nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!