2,5 éves fiam 3 napja alig tud aludni délbe és éjszaka a köhögéstől. Mit adjak rá neki?
de mégis szenved, mégsem javul az állapota, tehát valami nem úgy működik, ahogy a doktornő gondolja...
nekünk ilyenkor 100-as Fluimucilt szokott ajánlani. Azt pedig - mint minden köptetőt - délután kell adni az esti adagot, nem este, hogy tudjon hatni is meg aludni is.
Szia!Köszi!Írt fel neki a dokinő, de még nem mertem neki adni tegnap este, mert az van ráírva :
Ne alkalmazza a Sinecod szirupot
- hurutos köhögés esetén;
Ha váladékosan köhög, az hurutos nem??Vagy én tudom rosszul?
Ezért nem mertem beadni neki, nehogy még rosszabbat tegyek, hogy csak "pangjon" a váladék. Most gondolkozok a prospan (borostyánlevél) szirupon, az is nyákoldó, csak hát ettől nem lesz még több váladék neki?
Vagy jobban elfolyósítaná?
Nem lesz több váladék, csak könnyebben feljön tőle, illetve még fokozza a köhögési ingert is, hogy fel tudja köhögni a feloldott nyákot. Kinek ez, kinek az jön be.
Viszont nyugodtan adjad éjszakára a Sinecodot, hogy tudjon szegény aludni (Ne együtt a köptetővel, hanem min.3-4 órával utána.) Mi voltunk ügyeleten a Heim Pálban a fuldoklása miatt, de itt is csak ezt mondták, illetve, hogy adhatok még 1 adag Sinecodot éjfél után ha nagyon köhög. Szóval nyugodtan adjad neki, más megoldás nem nagyon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!