Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adtok gyermeketekre...

Mit adtok gyermeketekre éjszaka ha 27-28 fok van a szobájába?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon meleg van a kisfiam szobájába.Este mikor fektetjük le akkor 25-26fok van és nagyon hamar felmelegszik 27-28 fokra.Egy rövidujjú body egy pizsinadrág zokni és nem takarom be mert felesleges.

Jól alvó 1éves kisfiú kb 1-2 hónapja szépen végigalussza az éjszakákat.Este 9től reggel 6:30- 8:00 közt szokott kelni.

Ma este háromszor kelt fel.Mikor legelőször felkelt akkor levettem róla a pizsigatyát,vissza aludt,két óra múlva megint felkelt akkor kapott egy kis tápszert,és 5 órakkor kelt harmadjára,szerencsére 5perc ringatás után visszaaludt.Mikor éjfél körül először felkelt és levettem róla a pizsigatyát akkor egy rövidujjú body és egy zokni maradt rajta,és nem takartam be.Szegénykémnek még így is nagyon melege van.

2010. jún. 10. 06:01
 1/8 anonim ***** válasza:
adj rá csak egy rövid badyt,és pelenkával takard be,mert amikor elalszik az ember esik a test hőmérséklete,így melegben is rossz érzés ha nincs semmi az emberen.
2010. jún. 10. 06:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyet értek az első hozzászólóval azzal, hogy mi bukóra nyitvahagytuk az ablakát, a redőny félig lehúzva, van rajta szúnyogháló is. Zoknit nem adtam rá, viszont a lehető legvékonyabb pléddel takartam be.
2010. jún. 10. 06:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Rövid ujjú body + textilpelus betakarni.
2010. jún. 10. 07:05
 4/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi a válaszokat.

Sajnos az ablakot nem tudom nyitva hagyni éjszakára mert akkor tényleg nem aludna egy percet sem nagyon zajos ez a környék.Kipróbálom este amit írtatok nem adok rá zokni és betakarom egy textilpelussal.Hátha beválik:)

2010. jún. 10. 07:32
 5/8 anonim ***** válasza:
zoknit ne adj rá mert ott tud legjobban hőt leadni
2010. jún. 10. 07:33
 6/8 anonim ***** válasza:
16 hónapos. Egyszál bogyban és vékony pléddel takarom, de lerúgja magáról azt is.
2010. jún. 10. 07:52
 7/8 anonim ***** válasza:
8 hónapos, 28 fok volt. Csak egy rövidujjú bodyt adtam rá. Egy textil pelussal letakartam a lábait, de természetesen lerúgta.
2010. jún. 10. 08:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Rövid ujjú body elég, biztosan melegíti a pelus is rendesen. Zoknit semmiképp, attól mégjobban felmelegszik, főleg a végtagjainkon adjuk le a hőt. A textilpelus takarónak nagyon jó ilyenkor, bár én nem használom, mert hamar lerúgja.
2010. jún. 10. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!