Mit csináljak, ha borzasztóan bűntudatom van a lányom miatt?
Decemberben lesz 7 hónapos.
Mikor megtudtam, hogy terhes vagyok, másfél napig ültem a lakásomban és zokogtam, hogy mi lesz velem, igazából az öngyilkosság is megfordult a fejemben.
Úgy éreztem, hogy tönkrement az egész életem, hiszen akkor is örökké emlékezni fogok rá, hogyha elvetetem, de ha pedig megtartom, akkor lehet sokkal rosszabb lesz. Ezt nem tudja senki...
Szerencsére minden jól alakult, születése óta egy kis tündér a lányunk. Nem voltak átordított éjszakáink, 11 napos kora óta este leteszi apa aludni és csak reggel 9 körül ébred fel.
Bárhova mehetünk/mehetek vele nyugodtan, azonnal belopja magát az emberek szívébe.
És mióta otthagytam az egyetemet, sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok, nem vagyok ideges, éjszakánként nem 3-4 órát alszok. Ezt a lányomnak köszönhetem, mert évek óta most érzem magam igazán boldognak. De ha ez eszembe jut, akkor arra is gondolok, hogy mennyire lesújtott a hír, mikor az orvosom közölte, hogy terhes vagyok és ettől bűntudatom lesz.
Elmúlik ez valaha szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!