Lelkiismeret furdalásom van amiért nem játszom a kislányommal. Mit tegyek?
Angyalom, ki milyet szakít, olyat szagolgat...
A gyerekedet sajnálom, hogy egész nap bent r.had a házban, mert az anyja egy cseléd.
Elolvastam minden kommentet. Az egész helyzet faramuci.
A felmosást el tudom fogadni, h minden nap csinálod, de sem mosni, sem főzni nem kell naponta.
A picid valszeg tényleg a kevés levegőzéstől alszik ilyen keveset. A bölcsinkben csak akkor nem mennek ki a gyerekek, ha esik... Egy picinek szüksége van a friss levegőre! Tarts próba hetet, a gyerek érdekében. És mondd meg az általad elkényeztetett férjecskédnek, h ez mostantól így fog menni. Egyébként ki megy el bevásárolni? Mert amíg oda elsétáltok, az is lehet egy levegőzés, talán aludna ia a babakocsiban a pici. Rokonaid nem mondják, h sétáltass?
Én, mióta megvannak a gyerekek, nem igazán szolgáltam ki a páromat. Odakészítek mindent, ha tudok, mert szeretem, de nem csodálkozhat, ha ez rá marad. Megváltozott az életünk, el kellett fogadnia.
Régebben is leállítottam, mikor utasítgatni akart, vagy lebagatelizálta az itthoni munkámat. Mondom, ezt otthon csináld, anyukádnak, ha ő megengedi. De én nem egy felszolgáló, vagy beosztott vagyok akit ugráltathatsz, hanem egy másik, tőled különböző, teljes értékű, dolgozó ember, és te sem vagy sem a főnököm, sem a királyom, sem az istenem, hogy így viselkedj velem. Ha jól emlékszem, azért költöztünk össze, mert szerettük egymást, nem hogy a cseléded legyek.
A helyedben részemről ELÉG lenne már a szeszélyeskedésből, azt otthon elnézték neki, egy darabig te is eltűrted, mondván, csak kinyitja a szemét, és felfedezi, hogy fel kell nőni. De most már CSALÁDAPAként viselkedjen, és SEGÍTSEN. Az, hogy ő teszi le az asztalra a pénzt, nem jelent semmit, mert ha téged megfizetnének, te is szuperül keresnél.
Játszanod kell a kislányoddal, te vagy a felelős a testi lelki, érzelmi, gondolati világának minden egyes pillanatáért, most alapozod meg a következő éveinek a tudását, feljődését. Erre akkor jöttem rá (mármint h minden rajtam múlik), mikor terpeszpelust kellett ráadnom a csípője miatt - ha nem teszen, lehet egész életében fájni fog a csípője. Ő a fontos - és TE is fontos vagy.
Én sem értelek. Három gyerekem van. Minden nap foztem, rendes volt a ház, mégis voltunk minden nap sétálni, sokat játszottunk. Ők már nagyok, a legkisebb is 13 éves.
Most is babát várok. Kutyánk is van a lakásban. Szintén főzök, minden nap mást, mert én úgy szeretem. Patika tisztaság van. Minden kivasalva, kimosva. Mindez naponta kb 2 óra.
Nem kell minden nap mindent megcsinálni újra és újra, én be szoktam osztani.
Ha meglesz a baba, akkor ő lesz a legfontosabb.
Elvesztegeted a legszebb éveket. A sajátodat, és a gyermekedét is.
Ja, és a gulyás, a pörkölt a legkönnyebb kaja, amit csak el tudok képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!