Mi történhetett az 5 hónapos kislányommal? (alvás gondok, nyűgösség)
Figyelt kérdés
Már 2 hónapos kora óta átaludta az éjszakát, néha egyszer kelt, de 4 napja újra 3 óránként kel éjszaka, napközben max fél órát alszik délelőtt fél-egy órát délután, nyűgös, szinte csak kézben van el, pedig sose volt felkapkodós, rágja az öklét, fogzásra gondoltam, de az ínyén nem látok semmit, nincs megduzzadva sem.2015. szept. 9. 08:35
2/2 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen, én sem értettem, miért. Attól, hogy nem látsz semmit az ínyén, még a kis fogcsírák mozgolódhatnak! Vagy igen, mozgásfejlődés is lehet. Nem tanult valami "újat"? Átfordulni, vagy kúszni? Az is be szokott zavarni. Nekem mikor kúszni, forogni kezdett,akkor éjjel-nappal azt akarta csinálni, még álmában is! El fog múlni, türelem, és kitartás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!