Hogy alakítsam 15 hós babám alvását? Most kezd átállni 2 alvásról egyre. Csak az a baj, hogy a délutánit hagyja el.
Idáig aludt 10-12-ig és 16-18-ig.
Mostanában sikerül kitolnom a délelőtti alvást fél 12-re, és így kel fel fél 2-kor.
Viszont ezzel az a baj, hogy fél 6 körül rájön egy álmosság, amitől nyűgös lesz, majd hamar átesik a holtponton, és este 10-kor is alíg bírom lefektetni.
Idáig elaltattam akár fél 6-kor is, és hagytam 7-ig aludni, de most már nem akar elaludni fél 6-kor, így felpörög.
Minden nap próbáld 10 perccel arrébb tolni!
Én a 16 hósomat 12:45- 13 között fektetem le, és alszik 3 fél 4 ig!
de szeptmbertől egy fél órával előrébb hozom, hogy tudjunk a tesóért menni az oviba!
Szintén 15 hós, már hónapok óta napi egyet alszik. Fél12-12 körül ebéd, pici játék, vagy előfordul, hogy utána rögtön alvás. Neki is van 18-19 körül egy holtpontja (ezt muszáj kibekkelni, aludni mondjuk nem is akarna szerencsére), és 21-21.30 körül lehet csak letenni aludni.
Szerintem jó úton haladtok.
Told a fél12est még kijjebb, hogyha tudod. Így később fog felkelni és csak 7-8felé lesz álmos, akkor meg már aludhat.
Én babám 2éves. 12-14:30ig alszik 11hós korától kezdve. (+/- 15perc eltéréssel)
Ja igen, enyém este 8kor fürdik fél9kor alszik. Ebéd fél12kor, utána alvás
3as voltam
Rendben!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!