Lelkiismeret furdalásom van amiért nem játszom a kislányommal. Mit tegyek?
Reggel hatkor ő kelt (velünk alszik egy ágyban). Lemegyünk a konyhába, berakom a babakocsiba, amig iszom a kávét ő játszik. Àtöltöztetem, adok neki enni. Utána mosogatok, felkészítem az ebédet, addigra elálmosodik, elaltatom. Amíg alszik felmosok (hogy tudjon a földön mászni) beteszem a mosnivalót. Kb fél óra alvás után felkel, ismét megetetem. Ő a földön játszik én közben főzök (krumplit hámozok ilyesmik) teregetek stb. Mire végzek ő megint álmos lesz, elaltatom.
Mindig akad valami tennivalóm....
Este hatkor fürdetem, megetetem, kb fél kilenkor alszik el, én addigra hulla vagyok. :)
Par, max. 10-15 perces tennivalok ezek.
Sokat setaltok, hogy ennyire faradt vagy? Kerted van? Allatok?
2x főzöl?
Gyakorlat: Nem kell minden nap felmosni, ha nincs időd, ne hámozz 2kg krumplit, főzz fagyasztott franciasalit. Főzz 2 napra. Èn a főzèst letudom 30 perc alatt. A párom mosogat.
Èn a fiam alvásidejèből max 20 percet töltök aktívan(felmosás, zöldsèghámozás, terigetès), de azt sem minden nap.
Ès mondhatom rend van, ès viszonylagos tisztaság a 1,5 èves fiam mellet, aki pakol, kiborít, szèttèp stb.
Èjszakánként óránként ébred és reggel hatkor már fent van.
Sétálni nem nagyon van időnk, heti kétszer ha megyünk a sógornőmékhez.
Párom szeszélyes, nem lehetek trehány.
Tudod, fontosabb lenne setalni a babaddal, mint felve a ferjedtol egesz nap a kedve szerint fozocskezni...
Napi egy seta beleferne az idodbe!
:-D
Jézus,te félsz a saját férjedtől vagy mi ez a nem lehetsz trehány duma??
Jól becsicskultál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!