Gyes mellett dolgozó anyukák, hallottatok már erről a lehetőségről?
Figyelt kérdés
Elolvastam ,de nekem nem szimpatikus... pedig nem kell előre befizetni semmi. Csak én vagyok ilyen szkeptikus? Van aki ismeri őket?
2010. ápr. 26. 12:08
1/4 A kérdező kommentje:
Ja, közben rákerestem a Google-ban, MLM.. Sztornó :((
Pedig már azt hittem, egy "normális otthon végezhető munka" :((
2010. ápr. 26. 12:13
3/4 anonim válasza:
Szia! Nekem sem tetszik és ahogy mondod MLM, szóval nálam is kilőve. Már régóta keresek otthon végezhető munkát, nem értem miért nem találnak ki valami ilyet nekünk, anyukáknak.
4/4 A kérdező kommentje:
Azon gondolkodtam, hogy adatrögzítést fogok vállalni könyvelő irodáknak. Az mégis egy "normális" munka. (még van időm, GYED-es vagyok, csak már nézegetem a lehetőségeket, ja, és nem adom bölcsibe a gyerekemet, majd csak oviba :)
2010. ápr. 26. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!