Egy kis közvélemény-kutatás? Milyen babakocsitok van? Mennyiért vettétek? Meg vagytok-e vele elégedve, ha nem miért?
Ha lehet, próbáljatok meg rövid, tömör válaszokat adni, mert akkor könnyebb lesz a dolgom :)))
Köszi
GRACO KOSYCOT mózessel, hordozóval használtan vettem 38.000,- ért szinte új állapotban. Sétáltatáshoz nagyon jó, de ha cipelni kell nehéz (16 kg.)
Pierre Cardin PS 625 esernyőre csukható, majdnem teljesen fektethetős, (8 kg) 19.900,- ért vettem újonnan esővédővel, lábzsákkal, napernyő rakható rá.
Quinny Buzz 4
210 ezer volt mindennel együtt
Peg Perego Roma volt 10 éve (33000.- volt újonnan, és nagyon szerettük, könnyen lehetett vele közlekedni, stb)
Peg Perego Classic van most, 10000.-használtan. Azért ez, mert minden igényünknek megfelel, a márkát pedig tudtuk, hogy a legjobb :)
Maximálisan meg vagyunk vele elégedve, ahogy az elődjével is meg voltunk!
Herry multifunkciós babakocsi télre-nyárra felszerelve. (mózes, karfák, esővédő, szúnyogháló, lábzsák, takaró, táska, napernyő stb) 35.000 volt ismerőstől vettem újonnan!
Imádtam, nagy kerék, kényelmes tágas belső tér, nagy "csomagtartó" és baromi nehéz :)
Top rider sportkocsi a legújabb kiadás. Bár nem a legkönnyebb, de nagy kereke van, könnyű kezelni, egy kézzel csukható esernyőre, tágas, nem a földön van az ülése, és nem egy szar gumiszalag a lábtartója. Télre-nyárra felszerelve. :) 20.000 újonnan babaexpón alkudtam le :D
16:24 vagyok
Azért majd írd meg milyet vettél mennyiért és miért azt?
Kiváncsian várjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!