Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Leírnátok a kedvenc, bevállt...

Leírnátok a kedvenc, bevállt babakocsitok márkáját? Most keresek jó babakocsit, de rengeteg van és nagyon nehéz jót választani.

Figyelt kérdés
Legfőbb követelményem, hogy teljesen vízszintesig legyen dönthető. Bolygós kerekű legyen, az sem árt ha nem 15 kg a babakocsi súlya, mert rengeteg lépcsőn kell majd hurcikásznom. A hab a tortán az lenne, ha a karját lehetne változtatni mindkét irányba állítani.
2011. okt. 10. 10:50
 1/8 anonim ***** válasza:

Chipolino Flora, én ezt néztem ki a babának:

[link]

Én is egy nagy babakocsit cserélek erre, kicsit nehéz szívvel, de az nagyon nehéz és közben költöztünk és itt a negyedikre felcipelni... (nincs tároló)

2011. okt. 10. 11:14
 2/8 A kérdező kommentje:
jól hangzik:-) egyéb ötlet?
2011. okt. 10. 11:25
 3/8 anonim ***** válasza:

[link]

Ez nagyon tetszik nekem, de nem ismerem, nem használtam ilyet. Elég drága... :(

Pici,esernyőre csukható, könnyű, bolygókerekű, dönthető, átfordítható. Azt hiszem autós hordozót is lehet adapterrel csatlakoztatni rá

2011. okt. 10. 11:59
 4/8 anonim ***** válasza:

[link]

Nekünk pont ilyen van. Igaz, hogy a tolókar nem áthajtható, de a vázra minkét irányból fel lehet tenni bármely részét.

Könnyű, alumínium vázas - én imádom!

2011. okt. 10. 12:01
 5/8 anonim ***** válasza:

11:59 vagyok.

Többiektől kérdezném: Ezek nekem nem tűnnek olyan könnyűnek. Bírjátok emelhetni?

2011. okt. 10. 12:02
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!!!
2011. okt. 10. 13:54
 7/8 A kérdező kommentje:
a Quinny ZAppal az a bajom, hogy nem tud benne a baba hason feküdni...
2011. okt. 10. 14:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Azt én is észrevettem. :(

Ugyanezzel az adapterrel mózest nem lehet rakni rá? Akkor első hónapokban lehetne úgy használni. Csak egy ötlet, nem biztos, hogy jó.

2011. okt. 10. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!