Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy kis közvélemény-kutatás?...

Egy kis közvélemény-kutatás? Milyen babakocsitok van? Mennyiért vettétek? Meg vagytok-e vele elégedve, ha nem miért?

Figyelt kérdés

Ha lehet, próbáljatok meg rövid, tömör válaszokat adni, mert akkor könnyebb lesz a dolgom :)))

Köszi

2010. ápr. 24. 11:20
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
65%

Nekünk Noname babakocsink volt az első kocsi. 45000 Ft-ba került, és minden akkori igényünket kielégítette, ráadásul jól is nézett ki. A faluban jártunk csak sétálni, vagy bementünk a városba, akkor a csomagtartót megtelt vele.

Aztán vettünk egy Esprit esernyőkocsit. Ezt is nagyon szeretem, és a fiam is a mai napig jól el van benne. Könnyű, tudok vele buszozni is.

2010. ápr. 24. 13:52
 22/45 anonim ***** válasza:
100%

INGLESINA ZIPPY travel system.(sport rész, hordozó+platform, esővédő) 70.ezer volt. Előnyök: könnyű, kis helyen elfér, ernyőre csukható, vízszintesig dönthető, bolygósítható kerekek. Hátrányok: instabil, fektetve szűkös benne a hely /főleg téli babának/. A lányom utált benne feküdni a helyhiány miatt.

Ha most vennék ,nem ezt venném.

2010. ápr. 24. 13:57
 23/45 anonim ***** válasza:
100%

neonato multisport 2009 (mózes,sport,hordozó) 120.000 volt.Azért vettük meg ezt,mert ez volt az egyetlen amire költeni kellett és tetszett,hogy ennyi funkció van egy ilyen édes kocsiban:)

Jó amúgy nagyom:)Kicsi kerék de bírja a strapát is

2010. ápr. 24. 15:15
 24/45 anonim ***** válasza:
71%
11.58as vagyok,most láttam csak,h az árat nem irtam,18990ft volt akciósan akkor!
2010. ápr. 24. 15:49
 25/45 anonim ***** válasza:
79%
Retrus, 6 éve volt 40.000 Ft a Brendonban. (Nagytesótól örököltük) Háááát, nagyon jó kis masszív kocsi, sportos, jó formatervezésű, de nagyon nehéz, a fejrésznél a huzat gyárilag hézagos (télen csak úgy ordított be a hideg szél, úgy kellett polárplédből barikádot építenem a fiam feje mögé, hogy ne fázzon meg), és én nagy pakolgatós vagyok, amire sajnos az alsó tároló sem felelt meg, kicsinek bizonyult... Nem ajánlom, ilyet ne vegyél... :(
2010. ápr. 24. 18:29
 26/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi tömör válaszokat :)))

Várom a többit..

2010. ápr. 24. 19:15
 27/45 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van:

[link]

Nagyon meg vagyok vele elégedve, 80.000-ért vettük, és minden van benne, ami kell: mózes, bébihordó, sportrész, esővédő. Pillekönnyű a váz, össz-vissz 6 kg, és nagyon egyszerűen, tök picire összecsukható. Nem terepen használjuk, így engem nem zavarnak az első, kisebb kerekek. Nagyon könnyen lehet irányítani, a tolókar állítható magasságú, én 153cm vagyok, a párom 176, és mindkettőnknek nagyon kényelmes. A hátsó kerekek pumpálhatóak, az elsők bolygósíthatók, és kisfiam is nagyon szereti. B.

2010. ápr. 24. 21:59
 28/45 anonim ***** válasza:
79%

Quinny Freestyle Jogger,mózessel együtt volt kb.85ezer Ft.Szuper,nagyon bírja astrapát,mindenhová vittük/visszük.Sportoláshoz is tuti :)

Mivel az én autóm kicsi,sajnos szinte darabokra kellett szednem,hogy bepakoljam az autómba.

Ezért most vettünk egy Moon Fit Buggyt.Még tesztelés alatt van:) de eddig minden igényt kielégít.Azt is,amiért vettük:bele tudom tenni egy mozdulattal a verdámba! :D

Ja,ez 30ezer volt.

2010. ápr. 25. 11:20
 29/45 anonim ***** válasza:
70%

[link]

Ez a chicco kocsi nagyon jó, egyszerűen imádom.

2010. máj. 3. 13:43
 30/45 anonim ***** válasza:
79%
Wampol Rider kocsink van, új ára 45ezer,de ismerőstől 25ezerért vettük.Elég stabil,de az autóba nem fér el.Ezért vettünk Bébé go esernyőre csukhatót, 26ezerért.Egyikkel sincs semmi gond.
2010. máj. 3. 13:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!