Egy kis közvélemény-kutatás? Milyen babakocsitok van? Mennyiért vettétek? Meg vagytok-e vele elégedve, ha nem miért?
Ha lehet, próbáljatok meg rövid, tömör válaszokat adni, mert akkor könnyebb lesz a dolgom :)))
Köszi
Nekünk Noname babakocsink volt az első kocsi. 45000 Ft-ba került, és minden akkori igényünket kielégítette, ráadásul jól is nézett ki. A faluban jártunk csak sétálni, vagy bementünk a városba, akkor a csomagtartót megtelt vele.
Aztán vettünk egy Esprit esernyőkocsit. Ezt is nagyon szeretem, és a fiam is a mai napig jól el van benne. Könnyű, tudok vele buszozni is.
INGLESINA ZIPPY travel system.(sport rész, hordozó+platform, esővédő) 70.ezer volt. Előnyök: könnyű, kis helyen elfér, ernyőre csukható, vízszintesig dönthető, bolygósítható kerekek. Hátrányok: instabil, fektetve szűkös benne a hely /főleg téli babának/. A lányom utált benne feküdni a helyhiány miatt.
Ha most vennék ,nem ezt venném.
neonato multisport 2009 (mózes,sport,hordozó) 120.000 volt.Azért vettük meg ezt,mert ez volt az egyetlen amire költeni kellett és tetszett,hogy ennyi funkció van egy ilyen édes kocsiban:)
Jó amúgy nagyom:)Kicsi kerék de bírja a strapát is
Köszönöm az eddigi tömör válaszokat :)))
Várom a többit..
Nekünk ilyen van:
Nagyon meg vagyok vele elégedve, 80.000-ért vettük, és minden van benne, ami kell: mózes, bébihordó, sportrész, esővédő. Pillekönnyű a váz, össz-vissz 6 kg, és nagyon egyszerűen, tök picire összecsukható. Nem terepen használjuk, így engem nem zavarnak az első, kisebb kerekek. Nagyon könnyen lehet irányítani, a tolókar állítható magasságú, én 153cm vagyok, a párom 176, és mindkettőnknek nagyon kényelmes. A hátsó kerekek pumpálhatóak, az elsők bolygósíthatók, és kisfiam is nagyon szereti. B.
Quinny Freestyle Jogger,mózessel együtt volt kb.85ezer Ft.Szuper,nagyon bírja astrapát,mindenhová vittük/visszük.Sportoláshoz is tuti :)
Mivel az én autóm kicsi,sajnos szinte darabokra kellett szednem,hogy bepakoljam az autómba.
Ezért most vettünk egy Moon Fit Buggyt.Még tesztelés alatt van:) de eddig minden igényt kielégít.Azt is,amiért vettük:bele tudom tenni egy mozdulattal a verdámba! :D
Ja,ez 30ezer volt.
Ez a chicco kocsi nagyon jó, egyszerűen imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!