Egy kis közvélemény-kutatás? Milyen babakocsitok van? Mennyiért vettétek? Meg vagytok-e vele elégedve, ha nem miért?
Ha lehet, próbáljatok meg rövid, tömör válaszokat adni, mert akkor könnyebb lesz a dolgom :)))
Köszi
Kunert Vip 36.000 Ft volt. Már megbántam, hogy ezt vettük, nagyon balra húz.
Ilyet ne vegyél!!!!
Keveset babakocsiztunk/babakocszunk 18 hónapos a lányom,ez a 3.babakocsink és az utolsó.
1.kocsi Pierre Cardin 621(bogárcsápos):Szerettem,viszonylag nagy a belseje,könnyű fordulni vele,de utáltam,hogy lapra csukós és nehéz--> nehéz berakni a kocsiba(folyton összekoszoltam magam)
21000 Ft volt újan vettük
2.Babydesign Activ 17e volt használtan.Szerettem,mert viszonylag tágas volt és esernyőre csukható.Utáltam,mert megasan volta tolókar és kényelmetelen volt tolni,rosszul fordult.
3.Mothercare "tili-toli" 5e volt használt,de új állapotban.
Szeretem,mert könnyű,esernyőre csukós,valamennyire dönthető(aludni is tud benne) és kényelmes tolni.
Viszont napernyőt kell venni hozzá.
Chicco ct 01, mindennel (mózes, hordozó + talp, sportrész).
Használtan 77ezer volt (kicsit sem látszik rajta), nagyon imádom. Megtartom a következő babának is :)
Hát ez helyfüggő,hogy hol laksz. Nekem is peg perego pliko p3 volt, de a kerekei ahova költöztünk közben, már nem praktikusak, mert rosszak az útviszonyok és teljesen szétrázta a gyerekemet.
Bébé confort high trek 59 ezer akciósan a brendonban, és vettem rá külön mózest azt használtan 15 ért.
Ezzel maximálisan elégedett vagyok, hatalmas a sportrésze, kagylós, párnázott, még a 3 éves nagyfiam is simán belefér még aludni is tudna benne.
De tömegközlekedni biztos nem igazán lehetne vele (azt még nem próbáltam mert nincs rá szükségünk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!