a miénk nagykerekű...hasonló mint a bergon babakocsi én szeretem mert nem megy össze-vissza a kereke mint a bolygosíthatónak...télen is könnyű tolni..
.
.
2010. máj. 3. 14:00
32/45 anonim válasza:
Pikolo babakocsink van. Amikor megvettük, akkor a fő szempont a bolygósítható kerék, és a két irányba tolhatóság volt. Tolni ugyan lehet, de ha szemben van a bébi, folyton a kerekeket rugdosom, mert olyan rövid a tolókar. A kerekeket sem lehet nem bolygósra állítani, mert mindig visszapattan. A huzat anyaga pedig gyöngyvászon, ami két hónap után elkezdett fesleni a tetején, meg a kis lába közt. Nem vennék többé ilyet. 56 ezer volt hordozóval. Újat sem vennék többet, annyi szuper kocsi van használtan az aukciós oldalakon!
2010. máj. 3. 14:08
33/45 anonim válasza:
Maxi cosi mura, nehéz,de nagyon jó kocsi,mindent szeretek benne.139.000 ft volt
plusz a mózes és hordi
mellette az autómba egy quinny zapp orient van
42.000 ft volt
mindkettő tökély
2010. máj. 3. 14:10
34/45 anonim válasza:
chicco trio for me 130.000 új volt, imádjuk, hibátlan, jó lesz még 1-2 babának, 1 éve használjuk
2010. máj. 3. 14:50
35/45 anonim válasza:
Chicco esernyőre csukható sport, mózessel együtt vettem bizományosan 20ezerér :-)
2010. máj. 3. 14:59
36/45 anonim válasza:
Jane Nomad - mózeskocsi (fontos volt, h autóba is beköthető legyen), hordozó (babakocsi vázára tehető), sportkocsi minden extrával: esővédő, szúnyogháló, napernyő, sőt még beépített 3 dallamot játszó zene is van benne:) - majdnem 200e volt így.
Nagyon szeretjük, a babánk napközben csak babakocsiban volt hajlandó aludni - eleinte mózesben, most a sportban - de nagyon kényelmes neki, tágas, elfér rendesen...
Már több, mint 14 hónapja használjuk napi szinten.
Ma sem vennék mást!
2010. máj. 3. 15:30
37/45 anonim válasza:
mózeskocsi=mózeskosár...bocsi, siettem:)
2010. máj. 3. 15:31
38/45 anonim válasza:
Chipolino Ultra=37.990.-
2010. máj. 3. 15:43
39/45 anonim válasza:
Hoco Monterio, 2 funkciós (Sport és mózes). Nagyon szeretem. NAgyon könnyű (mózessel 9 kg, nélküle 7). Újonnan 67e lett volna, én 32ért vettem kiállítási darabot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!