Egy kis közvélemény-kutatás? Milyen babakocsitok van? Mennyiért vettétek? Meg vagytok-e vele elégedve, ha nem miért?
Ha lehet, próbáljatok meg rövid, tömör válaszokat adni, mert akkor könnyebb lesz a dolgom :)))
Köszi
Szia,
Giraffe SH-618 4 kerekű
3 részes, 87.000 ft volt, könnyű vázas (ez fontos mert elég gyenge vagyok), szellőző van rajta, forgó kerekek (valódi felnivel-bár ez nem volt szempont :)) dönthető előre-hátra a mózesrész is, és minden extra volt hozzá :)
ár-érték arányban sztem tökéletes. Téli babám van, így jól jött a merev falú mózes. Hat hós múlt, és még mindig elfér benne, ennek is dönthető a háttámlája 45 fokig, így tud nézelődni. Egész kicsire összecsukható a kocsi. Nagy háló van alul. Nagyon jól ki lehet használni. Vannak hiányosságai is: kevés a zseb rajta, nincs kukucskáló a kupolán, a sportrészt csak egy irányból lehet tolni.
-Retrus, használtam kaptam. Elégedett vagyok vele, csak nem tudok vele tömegközlekedni.
ABC design esernyőkocsi- utálom, de buszozni jó.
Nekünk ilyen babakocsink van, csak zöld színben! 39000 ft-ért vettük. Egyedül csak hordozó nem volt hozzá!
Én nagyon szeretem. Van egy kiskerekű bolygósíthatós sportkocsink, azt csak a nagybevásárlásnál használjuk, de múltkor a barátnőméknél a kisfiam toltam benne, azt hittem, h megőszülök, annyira rossz volt benne tolni (járda nem volt jó) Ugyanakkor ennek a kocsinak meg sem kottyan a rossz út! Szeretem, mert tágas, a babám lazán elfér benne, a bevásárlásnál külön táskát nem kell vinnem. A tolókar átfordítható, sportkocsinak átalakítható, nem nehéz, és a nagy kerekek tényleg áldás. A barátnőmék 200.000 ft-os Bébé confort babakocsija már volt szervízben, ráadásul nem is rugós, alig bírtam benne a kisfiam elaltani, ráadásul a fekvős része olyan szűk, h alig fért el benne a gyerekem. Ha azt nézed, h meddig van el benne a babád (tehát nem 5 évre veszed), akkor sztem fölösleges drága kocsit venni, mert az olcsó is lehet ugyanolyan jó, mint a méregdrága! Egyszer pont egy hasonló kérdésben írtam, hogy én az olcsó babakocsiban is ugyanolyan büszkén tolom a kisfiam, mint a drágában tolnám, mert nem az a lényeg, hogy mennyibe került a babakocsi,hanem az, hogy KI van benne!
Gondold át!
*Sz*
Baby design mini new blue!
Nagyon elégedett vagyok vele,minden megvan rajta amire szükségem lehet illetve a babámnak is,és nagyon könnyen irányitható is,illetve pehelykönnyü is!
Én ha ujra kéne vennem,biztos,h csak ugyanilyet vennék!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!