Melyik pelenkát használjátok és miért azt, milyen tulajdonsága miatt?
Liber, Pampers. mert megbíztható, állandóan vannak kuponos akciók.
Egyedül a Pampers S&P nem jött be.
Múltkor néztam a DM-es palust és drágábbra jött ki darabja, mint Pampers, pedig régen azt használatam éjszakára.
Újszülött korában a Huggies vált be, a Pampers és a Libero használhatatlan volt. Mindkettőből kifolyt a pisi, ráadásul a libero olyan merev volt, hogy alig bírtam becsomagolni...
Azóta kipróbáltam a Pampers Premium Care-t és ezt nagyon szeretem! Nagyon jó, még egyszer sem folyt ki belőle semmi. A Huggies is jó még mindig, de már átszoktam a Premium Care-re.
Ja, újszülött korában én is azt mondtam a Pampersre, hogy ilyet soha nem fogok többet venni, és tessék... :)
Szia!Szerintem nincsen tökéletes pelus,már sokfélét próbáltam és akadtak balesetek mindegyiknél.
A kérdésre válaszolva,a Libero-t tartom a legjobbnak,általában ezt veszem.Vastag,gumírozott körbe-körbe,sok pisit elbír és nem ereszti vissza,ha megtelt.
A Pamperst is használjuk,de úgy vettem észre,hogy azáltal,hogy vékonyabb,nem tudja olyan jól megtartani a dolgokat.Bár az tény,hogy kényelmesebbnek tűnik és finom az illata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!