Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rengeteg anyuka panaszkodik,...

Rengeteg anyuka panaszkodik, hogy az újszülött baba mellett semmire sincs ideje, igaz ez?

Figyelt kérdés
Én ezt azért nem értem, bár nincs tapasztalatom, hogy egy baba szopizik aztán alszik, szopizik aztán alszik. És az alvós időszakban lehet ezt azt csinálni nem? Ráadásul a lakást se kell mindennap tisztára nyalni.. és főzni se kell minden nap gondolom...
2010. ápr. 21. 08:21
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
60%

Én azt mondom, hogy kilenc hónapnyi aggódás után - főleg első babánál - a szülés, akármilyen is megváltás.

Nekem nem volt komplikációmentes a szülésem, sürgősségi császárral vették ki a babát, de őszintén szólva nem éltem meg úgy az egészet, mint valami negatív élményt, bár rettegtem tőle, hogy milyen lesz.

Iszonyúan gyorsan pörögtek az események, fájás fájást követett, jó, mondjuk a végére közbejött, hogy ez a nyughatatlan nünüke elforgott a szülőcsatornában, és elakadt, de mindezzel együtt én nem éltem meg negatívan.

Nem lehetett választott orvosom, de szakképzett, rendes orvosok vettek körül, egyszerűen bíznod KELL bennük, úgyis segítenek, és vigyáznak rád.

A szülésznők pedig tündérek, én nagyon jó szívvel emlékszem vissza rájuk!

Mondhatnám, hogy ne félj, de úgyis fogsz.

És ez így van jól.

Át kell élni, és meglátod, hogy nem olyan félelmetes dolog, mint most gondolod. Végigcsinálod, megkapod a babád, és elmúlik minden fájdalmad, minden aggódás, minden félelem, harmóniába kerülsz egy pillanat alatt, mert ott tarthatod azt a csöpp lényt, aki miatt 9 hónapig aggódtál.

Aztán jön a neheze... :-DDDDDD

De kívánom neked, hogy nyugodt, alvós babád legyen!

Szép terhességet, könnyű szülést kívánok!

2010. ápr. 23. 20:23
 42/51 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszolók!

Újból végig olvastam mindenki válaszát és hát szeretnék mindenkitől elnézést kérni a naív kérdésemért. Azt hiszem amikor feltettem akkor még nem igazán éltem bele magam a szülés utáni időszakba. Mostmár sokkal több infóm van és hát a pozitív hozzáállásom is a béka feneke alá süllyedt. :)

A lényeg, hogy bármilyen viták is alakultak ki a kommentek során, szeretném ha mindenki tudná hogy minden anyuka előtt emelem a kalapom függetlenül attól hogyan és milyen minőségben zajlott a szülés utáni időszaka.

Minden jót kívánok nektek!

2010. máj. 20. 16:58
 43/51 anonim ***** válasza:
Kedves Kerdezo, esetleg megszultel? :)
2010. szept. 1. 05:28
 44/51 anonim ***** válasza:
na erre én is kiváncsi vagyok,és hogy hogyan zajlanak a napjai????????????????????????
2010. szept. 1. 13:09
 45/51 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Megszültem igen. :D

És nagyon kevés szabadidőm van. :D És a házimunkát, főzést, stb-t nem is tudom hogy osszam be... :S

Szóval való igaz, hogy nem könnyű.

2010. szept. 2. 07:00
 46/51 anonim ***** válasza:
udv a klubban
2010. szept. 2. 12:13
 47/51 A kérdező kommentje:
Konkrétan a reggeli fogmosás általában délután 14 körül esedékes újabban. :D :D Kisfiam jó gyerek csak többnyire egész nap foglalkozni kell vele. Meg hát hozzászokott hogy mindig kézbe legyen... :D :D
2010. szept. 2. 18:36
 48/51 anonim ***** válasza:
Mikor szultel, mennyi idos a kisfiad? (tegnapi 05:28-as)
2010. szept. 2. 19:41
 49/51 A kérdező kommentje:
Holnap lesz két hónapos.
2010. szept. 3. 11:51
 50/51 A kérdező kommentje:
07.04-én szültem.
2010. szept. 3. 11:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!