Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak engem idegesít a pocaklak...

Csak engem idegesít a pocaklakó kifejezés?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 22:34
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem, engem is elmondhatatlanul idegesít. Ráadásul többen írják, hogy "de miért baj, hiszen tényleg a pocakomban lakik??". Lehet, csak a biológus beszél belőlem, de az senkit nem zavar, hogy a pocak a hasnak, esetleg a gyomornak a beceneve?! Oké, hogy terhes pocaknak hívják, mert kívülről úgy néz ki, mint egy sörhasú=pocakos férfi, de basszus. A méhed nem a hasad. Nem a hasadban lakik, hanem annak a helyét foglalja el legfeljebb. Áh, na mindegy, a méhlakó se lenne kevésbé idegesítő.

Számomra borzongató az a gondolat, hogy valaki egy ember testét lakóhelyének használja. Mintha így beköltözött volna, berendezte volna a nappaliját... ott főzőcskézne, tvzne. Sztem nem kéne a "lakik" igét használni egy fejlődő magzatra, ennyi.

2016. dec. 2. 12:45
 32/33 anonim válasza:
100%

Ezt általában a gügyögő ezo-anyukák használják, és engem is idegesít.

"Juj, a kis pocaklakó manókának anyci már össze is állította a gluténmentes étrendet az elkövetkező pár évre, amint megszületik, vegán hami-hamit kap a kis manócska, aztán babuci-tornára meg poci-simire visszük, bizoooony..."

2017. júl. 31. 14:40
 33/33 anonim ***** válasza:
A vegansagot azert ne keverjuk ide, az k***rva fontos tenyezo lehet az emberiseg megmenteseben es a kovetkezo evezredekbe valo atvezetesebe,es egy embersegesebb vilag kialakitasaban. Szoval fontos kornyezeti,moralis, tarsadalmi toltete is van a dolognak, amellett, h egyebkent egeszesebbnek gondolom, mint mukodest es mibt a szo szoros ertelmebe,es egy normalis allapotot allitana be/vissza.de az igaz, h az ezo anyukak mukodeset ez is jellemezheti, de minden novenyi etrenden levot ne ezo anyukazzunk le meg ezt speciel jol is csinaljak plane ha tenyleg utana is olvastak. A kerdeshez: persze mindenkit idegesit, csak amikor gyereke lesz valakinek akkor hajlamos o is vissza menni ebbe a kicsit infantilis baba vilagba, kimarad az eletebol a kultura, a komoly, fajsulyos temak, a felnottek.. Igy kicsit infantilizalodik, ezt esetleg lehet neki mondani, h tudja, de persze nem komoly ez, inkabb szorakoztato jellegu sztem ez a kwrdes en jot nevettem rajta, mert nekem is batnja sok minden cukiskodas a fulem meg masom is, mondjuk az allatokhoz visszaterve naluk is, ha cukiskodnak egy csivavaval, meg de nagy allatvedok, kozben eszik a huseteleket, a kutya meg altalaban idegbeteg. De a cukiskodas az megy, aminek semmi kovetkezmenye, semmi haszna, nem hiszem el h vkinek ez az oromforras. De mondom akinek kisbabaja van annal ez jobban megertheto. Azert a szuletes az egy nagy csoda, van aki ilyen kisse szirupos, rozsaszin modon dolgozza fel.
2018. márc. 26. 10:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!