Milyen babakocsit vegyünk? 7 hónapos ikrek+3 hós pocaklakó
Szia
eloszor is elismeresem, hogy megtartod (en is ezt tennem, de lehet megoszulnek a szulesig :) )
Megoldas a 3as ikres kocsi vagy ha az ujszulettet mei tai-ban viszed.Nem tudom melyik lenne a parktikusabb, mert en nem hasznaltam meg mei tai-t.
Sok egeszseget az egesz csalkadnak
Valami olyan hármasikeres kocsi, amiben legalább 1 rész vízszintesig dönthető. Nem tudom, van-e ilyen.
Elismerésem!!
Brendonban 220 ezer ft.....harmas ikres kocsi....
esetleg hasznaltan valahol lehetne nezni.
Itt az oldalon is volt/van harmas ikres anyuka.Nem tudom mekkorak a babak.Tole lehetne esetleg erdeklodni nem-e kinottek mar a kocsit a babak es eladna....nem valoszinu, hogy O meg egyszer fog 3as kireket valani, meg akkor sem ha osszejonne :D
Esetleg az iker kocsihoz csatolni még egy kocsit, az lenne a legolcsóbb. Egy sport kocsit.
De lehet az ikrek közül valamelyik már melletted fog motorozni:)
Minden elismerésem!
Szerintem is a 2 funkciós hármasiker kocsi lenne a legjobb, így tudod ültetni az ikreket, és fektetni a picit. A neten vannak olyan oldalak, ahol lehet használt babakocsit venni, nem írom a nevüket, lehet, h reklámnak minősülne, és nem tudom lehet-e. Próbáld meg ott! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!