Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen babakocsit vegyünk? 7...

Milyen babakocsit vegyünk? 7 hónapos ikrek+3 hós pocaklakó

Figyelt kérdés
Sziasztok!7 hónapos ikreink vannak,fiú lány,nekik van egy ikerbabakocsijuk.3 hónapos terhes vagyok,őt nem terveztük,de természetesen megszülöm,és most nagy kérdés a babakocsi.Vegyünk egy hármasikreset??hisz az ikrek is picik lesznek még,mikor megszületik.Szerintetek??
2010. okt. 30. 18:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Na ezt találtam,ezt ajánlottuk a hármasikres anyukának is.

[link]

És ehhez van ikerkocsi,ikerkapoccsal össze tudod kapcsolni:

[link]

2010. okt. 31. 14:47
 12/18 A kérdező kommentje:
ezekhez van mózes??
2010. nov. 10. 21:30
 13/18 anonim ***** válasza:

Nekem is van ilyen kocsim. Szinte vízszintesig dönthető, picire összecsukható, de nem mózeses. Nem tudom, talán merev aljú textil mózest bele lehetne tenni. A boltban ki lehet próbálni.

Minden elismerésem! Jó egészséget kívánok!

2010. nov. 10. 22:22
 14/18 anonim ***** válasza:

[link] Ajanlom figyelmedbe ezt az oldalt. Valakinek az a heppje, hogy osszegyujti es folyamatosan frissiti, hogy milyen iker babakocsik leteznek leteztek a nagyvilagban. Ebben persze sok olyan van, ami magyarorszagon nem beszerezheto,es akad olyan is, ami europaban sem, de kiindulasnak nem rossz.

[link]

2010. nov. 10. 22:29
 15/18 anonim ***** válasza:
2010. nov. 10. 23:04
 16/18 anonim ***** válasza:

Szia!Figyelj,ha vesztek ikerkapcsot,akkor lényegében bármilyen babakocsikat össze tudtok kapcsolni,a lényeg h ugyanazon tipust vegyétek.Akár három különálló kocsit is,vagy tartsátok meg a mostani ikerkocsitokat(ahogy láttam nagyon szép és jó drága is volt),és vegyetek hozzá egy külön egyes kocsit abból a márkából.ha sétálni mentek,viheted őket magad is,ha pedig megy veled vki,akkor egyszerűen csak szétszeditek,és kész.Itt egy link:

[link]

Van amúgy vmiféle elképzelésed?

Ezzel az ikerkapoccsal akár vehettek testvérbabakocsit is az ikreknek,ami egymás mögötti,pl. Graco Stadium duo-t,addigra úgyis jobban már ülnek,nem fekszenek,és egy Graco egyes kocsit pedig mellékapcsolhattok,így csak 2 egymás mellett lévő ülés lesz,a harmadik sorosan lesz kapcsolva.

2010. nov. 11. 10:10
 17/18 anonim ***** válasza:
Ja,bocs,most látom h testvérkocsitok van,akkor tárgytalan a Graco.
2010. nov. 11. 10:58
 18/18 anonim ***** válasza:
2010. nov. 11. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!