Anyukák ti hogy bírjátok az emelhetést?
Èn nem mondanám magam gyenge nőnek... De hetek óta fáj a csuklóm. Most már elèggè...
Èn csak erre tudok gondolni hogy majdnem 10kgos a fiam, ès ha nincs is megállás nèlkül kèzbe (mert nincs) akkor is sokszor emelgetni kell egy nap (10hós nemsokára )
Most a foga miatt nem túl jó alvó így sokszor èjjel is ez megy, ès vègülis sose tudom pihentetni a kezem.
Èvekkel ezelőtt volt már hasonló, fizikai munka miatt.
Èn vagyok csak nyápic?
Csak ha peldaul babakocsiba van azt is felemelni a patkákra, lepcsőre (itthon 15lèpcsőn kell felhoznom)
Hát mondjuk én simán. A kisebbik fiam is 10 hónapos, a nagyobb 4,5 éves, de még őt is emelgetem egy nap 5-6-szor biztos.
A csuklód szerintem nem egy ekkora baba emelgetésétől fáj, nézesd meg, más lehet ott a gond.
Szintén hozzáedződtem.
Eszembe is szokott jutni, hogy "régen" egy kisebb dinnyét nem bírtam 10 méteren keresztül elvinni, most meg a 14 kg-os fiamat simán hurcibálom, ha kell, aki csak beül az ölembe, de olyan kis huncut, hogy nem tart magán kb semmit :) (én 160/54 kg vagyok, szóval nem egy nagy növésű... :)
Szerintem te is hozzá fogsz edződni.
Azt nem írtam h 4.emeleten lakunk, nincs lift.. A babakocsit az elsőre kell vinnem, onnan sèta fel sokszor nagy szatyrokkal
A hátam derekam most nem fáj.. Csak a csuklóm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!