Egyedulallo anyukak kisbabaval / kisgyerekkel, hogy birjatok?
8 honapos babammal maradtunk ketten miutan a parom Karacsonykor kozolte, hogy sosem szeretett, utal velem lenni, menjunk a haztol .
Csaladi segitseg nincs, baratok sem igazan, mind csalados megvan a maguk dolga
Sajnos semmi csaladi segitseg nincs, anyosek Amerikaban, az en apukam meghalt par hete, anyukam szinten messzi lakik es sajnos problema is van vele ( alkohol ).
Meg nem tudtunk hova menni, ideiglenesen meg itt lakunk vele, de felek, hogy meddig tudunk maradni.
15 hónapos korában maradtam egyedül a lányommal. Most februárban lesz 5 éves. Megszoktam már, hogy csak magamra számíthatok. Jön az apja, látogatja, meg jó a kapcsolatuk is, de azért nem igazán lehet rá számítani. A szüleim nem élnek, a volt anyósomék az ország másik végében élnek. Ráadásul 80 év felettiek mindketten.
Tesómék közel laknak, de nekik van 2 nagyobb gyerekük, akiknek állandóan van valami program. Igy rajuk sem nagyon lehet számítani.
Ami nekem bejött, hogy a bölcsiben megismertem anno egy hozzám hasonlóan egyedülálló amyukát. Most már 3,5 éve ismerjük egymást, es sokszor kisegítjük egymást. Vigyázunk egymás gyerekére, hozzuk-visszük oviba, ha kell, együtt csinálunk programokat. Nem mondom, hogy egyszerű, meg hogy hiperszuper, de legalább elviselhető.
Utolso, en is ugyanigy vagyok, mi is kulfoldon elunk.
Az elmult jo jo par honapban o is ejfel korul jart , jar haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!