Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kismamák, miért vagytok még...

Kismamák, miért vagytok még mindig ilyen sokan, akik Bencének nevezitek a babátokat? 2009 óta a leggyakrabban anyakönyvezett fiúnév, szinte minden gyerek Bence. Nem zavar titeket?

Figyelt kérdés
Nekem is tetszett régen ez a név, de nem adnám, mert kb. 10 Bence született mostanában a környezetemben, és nem értem, hogy ez a szülőket, hogy nem zavarja.
2016. júl. 14. 16:16
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

Nalunk bolcsis csoportban 2 Bence volt, most ovisban is 2 van. Unokaocsem Bence, baratnom 2 hete szult Bencet.

2010-ben szuletett a fiam, akkor ugy gondoltam, ha a masodik gyerekem is fiu lesz majd evek mulva, tuti Bence lesz.

Most babat varok, mondanom sem kell, fel sem merult a Bence, mert minden ismeretsegi koromben legalabb 1 gyerek Bence :) :)

2017. ápr. 5. 20:47
 42/46 anonim ***** válasza:
A környezetemben a Máté a tucatnév. De isnerek egy Bencét, Noelt 2t is, Benett is van.
2017. ápr. 5. 21:07
 43/46 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Miert zavarna? Abszolut nem erdekel. Teged miert zavar? Unatkozol?
2017. ápr. 5. 22:09
 44/46 anonim ***** válasza:
Mindenki ugy nevezi el a kol'ket ahogy akarja. Egyeni szoc problem.
2017. ápr. 5. 22:10
 45/46 anonim ***** válasza:
53%
Engem nem zavar. A mi babánk is Bence lesz. Gyarapítom a idei toplistát én is.
2017. ápr. 6. 06:59
 46/46 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar. Csak feltettem egy kérdést. Nem kell hőbörögni.
2017. ápr. 6. 09:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!