Kismamák, miért vagytok még mindig ilyen sokan, akik Bencének nevezitek a babátokat? 2009 óta a leggyakrabban anyakönyvezett fiúnév, szinte minden gyerek Bence. Nem zavar titeket?
Figyelt kérdés
Nekem is tetszett régen ez a név, de nem adnám, mert kb. 10 Bence született mostanában a környezetemben, és nem értem, hogy ez a szülőket, hogy nem zavarja.2016. júl. 14. 16:16
31/46 A kérdező kommentje:
Neked nem mindegy, hogy én min lovagalok? Ha nem tetszik lehet tovább lapozni.
2016. aug. 16. 13:25
32/46 anonim válasza:
Az én facemen most a noellek születnek xd
33/46 anonim válasza:
#28-as sajnálom ha nem érted. kifejtsem?
34/46 anonim válasza:
Egyetlen egy Bence ismerősöm van (14 éves), és egy Benjámin (16 éves).
Emellett egy Benedek, egy Benett, egy Bendegúz sincs.
Anna is csak 2 van. :)
Vivien és Dávid viszont legalább 10. :D
35/46 anonim válasza:
Én is Bence vagyok,és csupán leírom a nevemről a véleményem.(2003ban születtem.)Nagyon átlagos név,ahova én játok suliba,ott van 13Bence(600fő közül).Ami elég gáz,én egyedibb nevet akartam,nem egy ilyen mainstream(ha rosszul írtam bocsi,de értitek)nevet.Meg a vezeték nevem fura,szóval ez így nekem nem nagyon jó.
36/46 anonim válasza:
28 èves vagyok, és életem során èn is rengeteg Bencével találkoztam, sok korosztályból.
A kisebbik lányommal való terhesség során gondban voltunk a nèvvel. Nagyon tetszett a Hanna, de én valahogy nem akartam ennyire tucatnevet, sem giccses, extra különlegeset sem.
Tamina lett a neve, mert nagyon megtetszett, viszont nem számítottam arra, hogy mindenki nèz, hogy nem is hallotta mèg ezt a nevet...
37/46 anonim válasza:
Én 92-ben születtem, és bárhová jártam suliba, az osztályban mindig volt minimum egy Bence. De nemritkán kettő is. Ha új társaságba keveredek, akkor ott is van egy. Ha nem Bence, akkor Máté :D . Szóval tényleg rendkívül sok van korosztálytól független.
38/46 A kérdező kommentje:
2016 is a Bencéké!
2017. ápr. 5. 20:07
39/46 anonim válasza:
En is láttam a 2016-os utonev statisztikaban,de érdekes mód egy Bencet se ismerek a kicsik közt... Valaminek mindig kell lennie a leggyakoribb nevnek. Bocsi,nem tudok okokat mondani :) Mondjuk engem zavarná persze,ha túl gyakori lenne a gyerekem neve. De nem lehet kiszámítani a dolgot,lehet,hogy pont pár év múlva lesz felkapott
40/46 anonim válasza:
Mondjuk azért valamennyire korosztalyfuggo mégis, mert 1990 előtt szuletetteknel viszont már kevés van. En 80-as évekbeli vagyok és az én korosztalyomban a Péter (esetleg Bálint) volt ilyen felkapott,hogy minden osztályban több is akadt. Mondjuk ez a két név meg mindig népszerű ahogy látom. Aztán a szüleink klasszikus neve az István,az talán most már nem megy annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!