Hogy tetszik a Zente név? Mi a véleményetek róla? És a Zénó? Melyik a jobb?
Zente vagy Zénó? Ti melyiket választanátok inkább?
Illetve még egy kérdés: Melyik névről mi jut az eszetekbe? Milyen kisfiút képzelnétek hozzá?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat! :)
Igazából egyik sem. A Zente már inkább, ha nagyon muszáj. Mondjuk arról is inkább egy lovon ülő süveges nyilas jut eszembe.
A Zénó nekem egyenesen komikus. Nem tudom, miért, egyszerűen nem.
A Zente tetszik jobban, de igazából egyik sem.
A Zente névről nekem valami régi magyar nemes ugrik be, a Zénóról meg egy kisállatka :). Bocsi.
Zente jelentése jámbor, vallásos. Igazából ez a név tetszett is, de múltkor láttam a játszótéren egy kisfiút ezzel a névvel és annyira nem emberhez passzolónak éreztem mégsem. Valahogy nem illett, nem az adott kisfiúhoz, hanem úgy eleve. Nem tudom megmagyarázni.
Zénó nem tetszik, túl idegen. Mindig az a reklám jut eszembe, amiben a lány lebukik a webkamerán a szülei előtt, hogy egy sráccal van és azt hazudja, hogy "Zénó a hörcsögöm".
Mindketto tetszik :)
1.5 eves kisfiam Zente,vilagosbarna haju,kek szemu tunderi kisfiu,de hat na megiscsak az en kis torpem:)
A Zeno nevrol Madai Vivien kisfia Zeno juteszembe,zabalnivalo kissrac :)
Ugyhogy nekem mindketto tetszik :)
(Masik fiam egyebkent Zalan,kislanyom pedig Zina :),abszolut kedvenceim a Z betus nevek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!