Kismamák, miért vagytok még mindig ilyen sokan, akik Bencének nevezitek a babátokat? 2009 óta a leggyakrabban anyakönyvezett fiúnév, szinte minden gyerek Bence. Nem zavar titeket?
Milyen érdekes itt mindenki makkoshotykán él hogy egy Bence gyereket sem ismer holott minden harmadik fiút így neveznek el (költői túlzás mielőtt valaki nekem esne).
6 Bence él csak a lakótelepünkön. Férjem kedvenc lányneve az Anna de nem igy neveztük el, csak ennél a kérdésnél egy csomó anyuka lánya Anna, nem akartuk hogy ö legyen majd a suliban a 20.Anna, vagy mindenféle beceneveket aggassanak rá hogy meg lehessen különböztetni a többitől. Én sem értem.
"Milyen érdekes itt mindenki makkoshotykán él hogy egy Bence gyereket sem ismer holott minden harmadik fiút így neveznek el (költői túlzás mielőtt valaki nekem esne). "
Nem esek neked, de hidd el, hogy én pl. egyetlen Bencét sem ismerek személyesen, és városban élek. Viszont annál több Pétert. Össze sem tudom számolni hány Pétert ismerek, már azon lepődök meg, ha valakit nem így hívnak.
Én egy kisfiút sem ismerek, akit Péternek hívnak.(Felnőtt férfit persze sokat) De nem hinném, hogy mostanában ezt olyan gyakran adják a szülők. Sokkal inkább a Benett és hasonló divat neveket.
Egyébként Budapesten élek, és itt tényleg minden második gyerek Bence.
Birka-effektus.
Egyébként a Bence tipikusan olyan név, ami kisfiúnak jól áll, felnőttként viszont nem lehet komolyan venni.
Öreg, ez a mondat nem értelmes.
Miért lovagolsz még mindig ezen?Kíváncsi lennék,hogy mi a neved,és "...hogy nem zavar" hogy rajtad kívül is neveznek még így embereket?!
Vagy a te nevedből egy van?Gondolom nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!