Meddig mostátok külön a babaruhákat, és meddig vasaltátok?
Soha nem vasaltam a ruháit.
Kb 5-6 hós koráig mostam külön.
Teljesen külön kb 4-5 hónapos koráig. A párom munkásruháit most is külön mosom, és az én fehérneműimet sem mosom össze a kicsi ruháival, mert időnként nőgyógyászati problémáim vannak(jobb érzés így nekem).
Ezetkől függetlenül vegyesen mosom ruháinkat.
15-ös vagyok. Az első hónapokban vasaltam, utána csak a gyűrötteket.
A vasalás fertőtlenítő hatásáról azt gondolom, hogy addig tart, amíg hozzá nem érsz. Leteszed a kanapéra, megfogod a kilincs után stb... Nem gondolom, hogy számítana a vasalás általi fertőtlenítés.
A vasalas fertotlenit, de mit kell fertotleniteni ?
Fertozottek vagytok ?
Ez regrol ered, mikor nem volt antibiotikum, nem volt mosogep, a malarias legyek bekoptek a ruhat.
De a mai Ariel, Persil mellett a szobaban jatszik a gyerek, akkor mitol fertozott a ruha?
Es ugye 60 fokon mosva eleve elpusztul minden.
annak idején nagymamam fertotlenités céljábol vasalta a ruhazsebkendoket….
gyurottség miatt az ingeket vasalom csak. kulon mosást sem nagyon értem..
a férjemnek nincs munkasruhaja, ami olajos lenne..
egy gyerek van..2 het kéne mire a mosogép teli lenne a cuccaival :D
Par hetig mostam kulon a ruhaikat.
Vasalni igazabol szules elott vasaltam aztan mig Anyum besegitett itthon addig O vasalta.En utalok vasalni.csak az ingeket vasalom.
Nem gondolom,hogy a mi ruhaink olyan koszosak lennenek.plusz mikor megfogom is erintkezik a mi ruhainkal....
Apa maszekban hasznalt ruhait mosom kulon de amelle meg az En ruhaim sem tennem be :D :D
1hónapig vasalgattam
Aztán rájöttem h nem fèr bele a napomba. 3hónapig mostam külön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!