Meddig vasaltátok a babaruhákát/pelenkákat?
Semeddig, egyrészt utálok vasalni,másrészt energiapazarlás is.
Harmadrészt nnél jobb időtöltésem is van.
Sima foylékony mosószerrel vagy mosószódával mosok, sima programon, öblítőt egyáltalán nem használok.
Én kb 1 hónapja álltam le a vasalással, most 17 hónapos a fiam.
És vasalnám még most is, de állandóan kidobálja minden ruháját a szekrényből, hiába szólunk rá. Így meg tele lett a micsodám azzal, hogy szépen, vasaltan berakom a szekrénybe a ruhákat, és mire ráadom csupa gyűrött. Úgyhogy úgy döntöttem nem vasalok hiába...
Mindent vasalok, mert úgy szép a ruha.
Fertőtleníteni hülyeség, mivel nem kakil-pisil bele.
Én 6-7 hónapos koráig vasaltam. A fiatalúr 5 hónapos kora óta kúszott, 7 hónaposan kapaszkodva valamiben felállt, és meguntam, hogy el kell barikádoznom a vasalódeszkát, ha neki akarok állni.
Viszont most 15 hónapos, ugyanaz mint a második válaszolóé, azzal szórakozik, hogy kidobálja a cuccait a szekrényből, kész vagyok tőle. Elég egy percre félrenéznem, és már kiszórta az összes ruháját.
Semeddig!
Én nem szeretek vasalni, de nem emiatt. Szerintem semmivel se higiénikusabb vasaltan, mint simán mosva. Mert simán mosok, semmi bébi program (nincs ilyenünk).
De ha szereted a vasalt ruhát, hát vasalj mindig.
Én eleinte vasaltam a rugikat, bodykat is, de miután olyan szinten bukós fiam volt, hogy napi 4-5 garnitúra ruha ment el, egyszerűen nem érdekelt a dolog. Örültem, ha megszárad, már adtam is rá újra...
A textilpelusokat vasaltam tovább, abból volt készletem rendesen, meg ugye az ment a feje alá meg mindenhova.
Most a másodikat várom, szerintem max 2-3 hónapig vasalok mindent, utána csak a lepedőt, textilpelust, kifogókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!