Meddig vasaltátok a babaruhákát/pelenkákat?
Elhiheted, ha fektetve szárítok nem lesz gyűrött.
Másrészt, annyira nem érdekel, hogy miylen a ruha, leszärom mások mint gondolnak.
Ágynemű vasalásról már hallottam, bár nem látom értelmét, hisz még ha hajtogatva is tesszük az ágyneműtartóba a paplant, akkor is gyűrődik. Gondolom nem húzzák át mások se minden este. Mi értelme van azt vasalni? A vasaltruha illat miatt? Na de a törölközőt is????? Ne már! Tényleg van aki azt is vasalja?
Ha jól vettem ki az irományokból, akkor a legtöbb vasaló emberke a szárítóról levétel után vasal, mielőtt beteszi összehajtva a szekrénybe. Igen, nagyon ritka az a ruhadarab, ami teljesen gyűrődésmentesen szárad meg. De! Ha közvetlen centrizés után már megy a ruha a szárítóra, akkor 99%-ban csak az az egy nyom látszik meg rajta, amit a szárítókötél hagy benne. Úgy szoktam felteríteni, h ez a nyom oda essen, ahol hajtani fogom a ruhát. Hisz hiába vasalnám ki, utána a hajtásnyom úgyis látszana rajta. Amiről meg tudom, h nem lehet simára teríteni (pl. a most divatos női bő felsők), azt eleve vállfán szárítom, és úgy is megy a szekrénybe. Így megspórolom a vasalási időt. Csak akkor vasalok, ha nagyon muszáj, és azt is a ruha felvétele előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!