Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig vasaltátok a babaruháká...

Meddig vasaltátok a babaruhákát/pelenkákat?

Figyelt kérdés
6 hónapos a gyerek, baby care programmal mosunk, még vasalunk mindent. Meddig kell?
2011. júl. 4. 15:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Elhiheted, ha fektetve szárítok nem lesz gyűrött.

Másrészt, annyira nem érdekel, hogy miylen a ruha, leszärom mások mint gondolnak.

2011. júl. 4. 16:55
 12/17 anonim ***** válasza:
Neked elhiszem.
2011. júl. 4. 17:01
 13/17 anonim ***** válasza:
Én sem vasalom őket, időm sincs rá, és nem is szeretek vasalni. Mindig úgy teregetem a ruhákat, hogy csak azt kelljen vasalni, amit az anyaga miatt muszáj. :) 2,5 hós a baba, semmi gondja nincs, amiért nincsenek vasalva a ruhái, főleg, mivel leeszi őket, nyálzik stb. lényegében egy ruci max. 1 napot bír ki rajta, szóval vasalhatnék orrba-szájba, pedig sokszor a többi dolgomra is alig van időm.
2011. júl. 4. 17:57
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 4. 19:29
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
ja mindekinek sír a szája, hogy semmire sincs ideje, itt a megoldás: nem kell vasalni.
2011. júl. 4. 20:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Sajnos mégnem jöttem rá hogy ,lehet ugy mosni,hogy ne keljen vasalni.Én mind a két gyerekemre és természetesen magunkra is vasalok.Nem értem mért kéne abbahagyni a vasalást a vékony nyári nadrágokat polokat hogy lehet felvenni vasalás nélkül és a törölközöket,ágynemüt?
2011. júl. 5. 05:45
 17/17 anonim ***** válasza:

Ágynemű vasalásról már hallottam, bár nem látom értelmét, hisz még ha hajtogatva is tesszük az ágyneműtartóba a paplant, akkor is gyűrődik. Gondolom nem húzzák át mások se minden este. Mi értelme van azt vasalni? A vasaltruha illat miatt? Na de a törölközőt is????? Ne már! Tényleg van aki azt is vasalja?

Ha jól vettem ki az irományokból, akkor a legtöbb vasaló emberke a szárítóról levétel után vasal, mielőtt beteszi összehajtva a szekrénybe. Igen, nagyon ritka az a ruhadarab, ami teljesen gyűrődésmentesen szárad meg. De! Ha közvetlen centrizés után már megy a ruha a szárítóra, akkor 99%-ban csak az az egy nyom látszik meg rajta, amit a szárítókötél hagy benne. Úgy szoktam felteríteni, h ez a nyom oda essen, ahol hajtani fogom a ruhát. Hisz hiába vasalnám ki, utána a hajtásnyom úgyis látszana rajta. Amiről meg tudom, h nem lehet simára teríteni (pl. a most divatos női bő felsők), azt eleve vállfán szárítom, és úgy is megy a szekrénybe. Így megspórolom a vasalási időt. Csak akkor vasalok, ha nagyon muszáj, és azt is a ruha felvétele előtt.

2011. júl. 5. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!